Ο Ιωαννίδης περιέγραψε τη «ζωγραφιά» του κι έστειλε μήνυμα - «Δεν γίνεται να μείνουμε εκτός Ευρώπης»

Ο Ιωαννίδης περιέγραψε τη «ζωγραφιά» του κι έστειλε μήνυμα - «Δεν γίνεται να μείνουμε εκτός Ευρώπης»

Sportal newsroom 00:55 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:55 - 23.08.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά το ματς με τη Λανς περιέγραψε την γκολάρα του με την οποία μείωσε σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πιστοποίησε στο ματς με την Λανς την ποιότητά του.

Με ένα γκολ, που σημειώνουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, ο διεθνής επιθετικός μείωσε σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

Αυτό το γκολ διατηρεί τις ελπίδες του τριφυλλιού για πρόκριση, αν και το έργο του δεν είναι εύκολο κόντρα στη γαλλική ομάδα, που εκτός από ποιότητα, διαθέτει και πολλούς ταχυδυναμικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ιωαννίδης περιέγραψε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκολ που πέτυχε. Όσο για τη ρεβάνς, από το μυαλό του Ιωαννίδη δεν περνάει καν το να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός Ευρώπης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής επιθετικός:

Για το ματς: «Το πρώτο γκολ έδειξε την ποιότητα της Λανς. Έπειτα το δεύτερο γκολ έδειξε την απροσεξία μας. Το πάθαμε και πέρσι με τη Ρεν. Πρέπει να το λύσουμε αυτό, δεν εκμεταλλευόμαστε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι. Αν δεν βιαζόμασταν και είχαμε μια πιο γρήγορη ροή στη μεταφορά της μπάλας, θα βρίσκαμε τους χώρους, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την πίεση της Λανς: «Η Λανς πρεσάρει ψηλά. Σήμερα δεν το είδαμε γιατί δέχτηκαν μια κόκκινη κάρτα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, το επίπεδο είναι υψηλό και το παραμικρό λάθος το εκμεταλλεύονται οι ομάδες. Θα το δουλέψουμε, είμαι σίγουρος».

Για τη ρεβάνς: «Το ματς της Αθήνας είναι πολύ σημαντικό. Θα τα δώσουμε όλα για να γυρίσουμε το σκορ. Δεν γίνεται να μείνουμε εκτός Ευρώπης».

Για το γκολ που πέτυχε: «Το έχω από μικρός το κάθετο drive. Πήγα κατά μέτωπο. Είδα πως ένας αμυντικός έκανε μια κίνηση από τη μία, πέταξα από την άλλη. Ήθελα να τσιμπήσω τη μπάλα. Δεν έβλεπα κάπου να δώσω πάσα. Το επιχείρησα πέρσι, αλλά δεν μου βγήκε».

Νωρίτερα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο σχολίασε:

«Καταρχάς, κάναμε δύο λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει τη διαφορά, ενώ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μετά, αφού οι αντίπαλοι έμειναν με 10, προσπάθησαν να πηγαίνουν προς τα πίσω για να αμυνθούν.

Μας έλειπε η φρεσκάδα για να παίξουμε από τις πτέρυγες. Όταν μπήκε ο Πελίστρι, υπήρξαν κάποιες καταστάσεις ενός εναντίον ενός που μας ωφέλησαν, αλλά δεν είμασταν καλοί στο κέντρο. Άμα το είχαμε καταφέρει αυτό, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη δομή στο κέντρο για να παίξουμε καλύτερα.

Πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές μου και στην ομάδα. Έχουμε 90′ για να παίξουμε στο σπίτι μας και στους φιλάθλους μας. Είναι δύσκολο χωρίς αμφιβολία, αλλά θα δώσουμε όλα όσα έχουμε για να μπορέσουμε να περάσουμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!