Ιωαννίδης: «Πολύ καλός προπονητής ο Γιοβάνοβιτς, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©intime

Ιωαννίδης: «Πολύ καλός προπονητής ο Γιοβάνοβιτς, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι»

Sportal newsroom 00:10 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 08.09.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποθέωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας, ενώ σχολίασε ότι παιχνίδι με παιχνίδι η Εθνική θα είναι καλύτερη.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Nations League με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, επικρατώντας με 3-0 της Φινλανδίας.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο πρωταγωνιστής της Εθνικής, σκοράροντας δύο γκολ, ενώ συμμετείχε και στο δεύτερο τέρμα. Ο φορ του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι αποθέωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας στη συνέχεια ότι η ομάδα αγώνα με αγώνα θα είναι καλύτερη.

«Είχαμε μια ομαλή λειτουργία ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεινοπαθήσαμε λίγο με το πρέσινγκ αλλά κερδίσαμε με 3-0 και όλα καλά. Είχαμε δυσκολία με την πίεση, κατάφερε να μας δυσκολέψει, αλλά με ένα λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα κάναμε το 1-0 και μετά τα πράγματα ήταν καλύτερα».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Όπως έχω ξαναπεί είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει ένα πλάνο και ταυτότητα. Θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».