Πρώτο θέμα ξανά στην Πορτογαλία ο Ιωαννίδης

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Πρώτο θέμα ξανά στην Πορτογαλία ο Ιωαννίδης

Κώστας Τόπας 10:20 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 20.07.2024

Γι' ακόμη μία φορά στην Πορτογαλία ασχολούνται με τον Φώτη Ιωαννίδη και το γεγονός ότι ο Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπότεφ Πλοβντίβ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει ο νούμερο ένα στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει διακαώς να τον κάνει δικό της. Όμως ο Παναθηναϊκός μένει ανένδοτος, αφού επιμένει πως ο Έλληνας επιθετικός δεν πωλείται.

Την Παρασκευή (19/07) η «A Bola» είχε στο πρωτοσέλιδό της τον Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο τόνιζε ότι ότι: «Οι Έλληνες τεντώνουν το σχοινί», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσουν την στάση των «πρασίνων» γύρω από την υπόθεση.

Χωρίς Ιωαννίδη η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού - Κρίθηκε ανέτοιμος αλλά...
EUROPA LEAGUE

22:13 - 19.07.2024

Χωρίς Ιωαννίδη η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού - Κρίθηκε ανέτοιμος αλλά...

Γνωστή έγινε η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπότεφ Πλοβντίβ και από αυτή απουσιάζει ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός κρίθηκε ανέτοιμος, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί αργότερα.

Αυτή τη φορά τόσο η «A Bola» όσο και η «Record» ασχολούνται ξανά με την υπόθεση του 24χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού. Και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπότεφ Πλοβντίβ.

«Εκτός αποστολής για το Europa League ο Παναθηναϊκός», αναφέρει η «Record», η οποία υπογραμμίζει ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να προσπεράσει το εμπόδιο της Μπότεφ Πλοβντίβ τότε «θα μπορούσε να έχει επιρροή στις διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ, καθώς η ελληνική ομάδα θα έχει έχει μεγαλύτερη επείγουσα ανάγκη να προβεί σε πωλήσεις. Η Σπόρτινγκ, θυμηθείτε, παρουσίασε μια νέα πρόταση για τον Ιωαννίδη, σταθερών 20 εκατ. ευρώ, συν 3 εκατ. σε στόχους και 15% μελλοντικής μεταγραφής. Οι Έλληνες είπαν «όχι», αλλά οι συνομιλίες συνεχίζοντα

Από την άλλη, η «A Bola» αναφέρει στον τίτλο του δημοσιεύματος της ότι «η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού είναι χωρίς τον Ιωαννίδη».

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που ο Φώτης Ιωαννίδης δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα των «πρασίνων» είναι διότι κρίθηκε ανέτοιμος. Οσον αφορά τη λίστα επιτρέπονται δύο αλλαγές μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα. Επομένως, εφόσον ο 24χρονος βρει τον απαραίτητο ρυθμό, τότε ενδεχομένως να προστεθεί στα πλάνα του Αλόνσο. Φυσικά, για τον ίδιο λόγο που έμεινε εκτός ο Ιωαννίδης έμειναν και οι Πάλμερ Μπράουν - Μαγκνουσον.