Τα ματς της Εθνικής και του Παναθηναϊκού που θα χάσει ο Ιωαννίδης

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

Τα ματς της Εθνικής και του Παναθηναϊκού που θα χάσει ο Ιωαννίδης

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:15 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 09.10.2024

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Οι αγώνες της Εθνικής και του Παναθηναϊκού που θα απουσιάσει ο 24χρονος επιθετικός.

Ο Φώτης Ιωαννίδης διαγνώστηκε με θλάση στον προσαγωγό, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε. Ο 24χρονος διεθνής φορ αναμένεται να μείνει στα πιτς για τρεις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως θα απουσιάσει τόσο από τα δύο προσεχή ματς της Εθνικής αλλά κι από τους πρώτους αγώνες του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά οι αγώνες που θα χάσει ο Ιωαννίδης:

10/10 Αγγλία - Ελλάδα (3η αγωνιστική Nations League)

13/10 Ελλάδα - Ιρλανδία (4η αγωνιστική Nations League)

20/10 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (8η αγωνιστική Stoiximan Super League)

24/10 Παναθηναϊκός - Τσέλσι (2η αγωνιστική Conference League)

27/10 Παναθηναϊκός - Άρης (9η αγωνιστική Stoiximan Super League)

(Τέλη Οκτωβρίου - δεν έχει οριστεί ακόμα) Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (Πρώτο ματς για τη φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson)

Βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ιωαννίδη - Αυτός είναι ο χρόνος απουσίας του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:49 - 09.10.2024

Βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ιωαννίδη - Αυτός είναι ο χρόνος απουσίας του

Ο Φώτης Ιωαννίδης διαγνώστηκε με θλάση στον προσαγωγό, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε. Αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες. Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Φίλιπ Μαξ.

Ο 24χρονος φορ θα προσπαθήσει να επιστρέψει από τα πιτς τον Νοέμβριο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει κόντρα στον Βόλο και την Τζουργκάρντεν στο Conference League.

03/11 Βόλος - Παναθηναϊκός (10η αγωνιστική Stoiximan Super League)

7/11 Τζουργκάρντεν - Παναθηναϊκός (3η αγωνιστική Conference League)

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι δίπλα στην Εθνική παρά τον τραυματισμό του!

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε χθες (8/10) δίπλα στους συμπαίκτες του στη «γαλανόλευκη» έστω και για λίγο στο τελευταίο γεύμα πριν την αποχώρηση.

Αυτή η κίνηση δείχνει το καλό κλίμα που επικρατεί στο σύνολο της ομάδας και πόσο δεμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους. Αυτή την ωραία στιγμή γνωστοποίησε η ομάδα στον λογαριασμό της στα social media.

Η ανάρτηση της Εθνικής ομάδας:

«Η επίσκεψη του Φώτη παρά τον τραυματισμό του, δεν ήταν απλώς μια κίνηση στήριξης προς τους συμπαίκτες του, αλλά μια ένδειξη της βαθιάς ενότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα. Με την παρουσία του στο τραπέζι, απέδειξε πως, ακόμη και εκτός γηπέδου, η εθνική ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, είτε πρόκειται για αγώνα, είτε για τις δύσκολες στιγμές».