«Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη - Δεν μειώνουν οι πράσινοι τις απαιτήσεις»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

«Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη - Δεν μειώνουν οι πράσινοι τις απαιτήσεις»

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας στάθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε τη διαφορά τη φετινή σεζόν, τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτήν της Εθνικής Ελλάδας.

Ο ίδιος κατέγραψε 44 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις, με το κοντέρ να γράφει 23 γκολ και 9 ασίστ. Όπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις έχουν κάνει αρκετό «θόρυβο» στην Ευρώπη, με το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας.

Οι Πορτογάλοι δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για την απόκτηση του Έλληνα φορ, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις και η γενικότερη στάση του «τριφυλλιού» αποτελούν το «αγκάθι» στην υπόθεση κι αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τα ΜΜΕ της Ιβηρικής χώρας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η A Bola:

«Οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού-Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη είναι πολύ δύσκολες. Ο ελληνικός σύλλογος επιμένει να μη μειώνει τις απαιτήσεις του, οι οποίες είναι δυσβάσταχτες για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, που ακόμα δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον 24χρονο επιθετικό. Η πρόσφατη άρνηση του Παναθηναϊκού στην Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη θα μπορούσε να αποτελέσει καλό νέο για τη Σπόρτινγκ, βλέποντας έναν άμεσο ανταγωνιστή να μένει πίσω στην κούρσα.

Πρώτη συγκέντρωση στο «Καλαφάτης»: Παρόντες, απόντες, νέα πρόσωπα και το πρόγραμμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:30 - 17.06.2024

Πρώτη συγκέντρωση στο «Καλαφάτης»: Παρόντες, απόντες, νέα πρόσωπα και το πρόγραμμα

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει νωρίς την προετοιμασία για τη σεζόν 2024-2025 και ο νέος προπονητής, Ντιέγκο Αλόνσο και το επιτελείο του, θα γνωριστούν με τους ποδοσφαιριστές του. Με αρκετά ονόματα το απουσιολόγιο στο Κορωπί.

Τα άσχημα νέα όμως είναι ότι τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν υπολογίσει στη Σπόρτινγκ ότι αρκούν για να γίνει η μεταγραφή, δεν φτάνουν, καθώς ο ελληνικός Τύπος αναφέρει πως η προσφορά της αγγλικής ομάδας που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 22 χρόνια, ήταν 22,5 εκατ. ευρώ... Ο Παναθηναϊκός επιμένει σε μία τιμή που αυτή τη στιγμή θεωρείται υψηλή για τη Σπόρτινγκ».