«Take a bow, Fotis!»: Αποθέωση για τον Ιωαννίδη από τον επίσημο λογαριασμό του Nations League

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Take a bow, Fotis!»: Αποθέωση για τον Ιωαννίδη από τον επίσημο λογαριασμό του Nations League

Κώστας Τόπας 10:06 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 11.09.2024

Με δημοσίευση στα social media ο επίσημος λογαριασμός του Nations League αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη για το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία.

Η Ελλάδα δραπέτευσε από το Δουβλίνο με τρίποντο, αφού πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία με 2-0 και βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου της. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Φώτης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η «γαλανόλευκη», αλλά και στο ασύλληπτο τέρμα που πέτυχε.

«Έκανα μία κίνηση πάνω στις γραμμές, με έπαιξε ο Μπακασέτας και σημάδεψα τη γωνία. Πήγε καλά η μπάλα και μπήκε το γκολ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο φορ του Παναθηναϊκού.

Το ιδανικό σενάριο να παίζεις στον ναό του ποδοσφαίρου για το όνειρο

Το ιδανικό σενάριο να παίζεις στον ναό του ποδοσφαίρου για το όνειρο

Η Εθνική θα πάει στο Γουέμπλεϊ για να κοντράρει την Αγγλία και να κυνηγήσει την πρώτη θέση του ομίλου, με τον Ιωαννίδη και την παρέα του να έχουν στραμμένα πάνω τους τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Το γκολ του Ιωαννίδη, προήλθε όταν ο Μπακασέτας υποδέχτηκε την μπάλα από τα δεξιά και πάσαρε στον επιθετικό των «πρασίνων». Εκείνος την έστρωσε στον εαυτό του και με ένα τρομερό σουτ με το αριστερό σημάδεψε το δεξί παραθυράκι του Κέλεχερ για το 1-0 της Ελλάδας. Μάλιστα, στο τέρμα ο Λάζαρος Ρότα «ξετρελάθηκε» και είπε στον συμπαίκτη του «τι έβαλες ρε παικταρά μου;».

Επειτα από αυτή την εμφάνιση, ο επίσημος λογαριασμός του Nations League στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης... αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη με μια χαρακτηριστική ανάρτηση στα social media. «Υποκλινόμαστε Φώτη Ιωαννίδη», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του Nations League.

Ο επίσημος λογαριασμός τους Εθνικής Ελλάδος αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση και έγραψε: «Καλημέρα! “Take a bow, Foti!” γράφει το Euro, και πώς να μην το κάνει μετά από αυτό το απίστευτο γκολ; Με τέτοιες στιγμές δείχνεις τι σημαίνει πάθος και αφοσίωση για την εθνική».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!