A Bola: «Τελευταία προσπάθεια της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη» - Στα 25 εκατ. ευρώ η τελική πρόταση

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

A Bola: «Τελευταία προσπάθεια της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη» - Στα 25 εκατ. ευρώ η τελική πρόταση

Κώστας Τόπας 09:14 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 07.08.2024

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι διατεθειμένη να κάνει μία τελευταία προσπάθεια για τον Φώτη Ιωαννίδη, σύμφωνα με την «A Bola».

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία σχετικά με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό. Την Τρίτη (06/08) δημοσίευμα της «A Bola», ανέφερε ότι τα «λιοντάρια» έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ περιμένοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση που δεν μοιάζει να παρουσιάζει πρόοδο, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Αυτή τη φορά το ίδιο Μέσο δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Σπόρτινγκ είναι πρόθυμη να κάνει μία τελευταία προσπάθεια προκειμένου να πείσει τους «πράσινους» να παραχωρήσουν τον Ιωαννίδη. Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι ετοιμάζονται να καταβάλουν μια τελική πρόταση η οποία θα είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ, συν πέντε εκατομμύρια ευρώ για μπόνους.

Οπως τονίζει μάλιστα η «A Bola» τα 25 εκατομμύρια ευρώ ήταν και τα χρήματα που απαιτούσε ο Παναθηναϊκός όταν ξεκίνησε τις συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας πριν από μερικούς μήνες.

«Τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να αυξήσουν αυτές τις τιμές λίγο περισσότερο για να κλείσουν οριστικά μια διαδικασία που προκαλούσε κάποια φθορά. Όχι μόνο με τους συλλόγους, αλλά και με τον παίκτη που, θυμηθείτε, έχει συμφωνήσει τα πάντα με τους Λιοντάρια για συμβόλαιο μέχρι το 2029. Οι επόμενες ώρες, λοιπόν, θα είναι καθοριστικές για την Σπόρτινγκ να προχωρήσει (ή όχι) προς άλλους στόχους που αναφέρονται», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα και συνεχίζει λέγοντας:

«Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμη επίσημη πρόταση, τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να προχωρήσουν σε μια... τρίτη πρόταση για να πείσουν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού , δηλαδή τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Αλαφούζο -το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία των διαπραγματεύσεων- για να αποκτήσουν τον Έλληνα επιθετικό».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!