Τρέλα για Ιωαννίδη στο εξωτερικό - «Αν δεν πάρει μεταγραφή θα είναι απογοήτευση»

Λανς - Παναθηναϊκός

Τρέλα για Ιωαννίδη στο εξωτερικό - «Αν δεν πάρει μεταγραφή θα είναι απογοήτευση»

Sportal newsroom 00:40 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 23.08.2024

Η γκολάρα του Ιωαννίδη έχει προκαλέσει θαυμασμό στους ποδοσφαιρόφιλους στην Ευρώπη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε γκολ παγκόσμιας κλάσης και διατήρησε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση με το 2-1.

Η «ζωγραφιά» του Ιωαννίδη έχει προκαλέσει θαυμασμό στους οπαδούς στο εξωτερικό. «Φώτης Ιωαννίδης, θυμηθείτε το όνομα», έγραψε ένας οπαδός, ενώ ο αναλυτής Μπεν Μάτινσον έγραψε:

«Τι γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, αν δεν πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι θα είναι πραγματική απογοήτευση. Θα μπορούσε εύκολα να παίξει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Η Σπόρτινγκ θα του ταίριαζε τέλεια αν συμβεί αυτό, αλλά φαινομενικά έχει σιωπήσει».

Δείτε μερικά ποσταρίσματα στο Χ

Στην Πορτογαλία, όπου όλο το καλοκαίρι ασχολούνται με τον Ιωαννίδη λόγω Σπόρτινγκ γράφουν: «Ο Ιωαννίδης έβαλε ένα φοβερό γκολ και τώρα δεν έρχεται. Θα κοστίσει πολύ γιατί θα εμφανιστούν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!