Δεν το βάζουν κάτω οι Πορτογάλοι για Ιωαννίδη: «Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια η Σπόρτινγκ»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Δεν το βάζουν κάτω οι Πορτογάλοι για Ιωαννίδη: «Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια η Σπόρτινγκ»

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας επιμένουν για τον ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη...

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε τη διαφορά την περσινή σεζόν, τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτήν της Εθνικής Ελλάδας.

Ο ίδιος κατέγραψε 44 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις, με το κοντέρ να γράφει 23 γκολ και 9 ασίστ. Όπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις έχουν κάνει αρκετό «θόρυβο» στην Ευρώπη, με το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας.

Αυτήν τη φορά, με νέο της δημοσίευμα, η «A Bola» ανέφερε πως ο Έλληνας επιθετικός είναι στο μυαλό του Αμορίμ ο μοναδικός που μπορεί να υπηρετήσει ολόσωστα τα πλάνα του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η υπόθεση διαρκεί σχεδόν τέσσερις μήνες. Ο Ιωαννίδης μπήκε στο στόχαστρο του Σπόρτινγκ από τον Απρίλιο και στις αρχές Αυγούστου, μια μέρα πριν από τον αγώνα του Super Cup με την Πόρτο και μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, τα "λιοντάρια" εξακολουθούν να έχουν τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό στη πρώτη γραμμή της μεταγραφικής τους λίστας για την περίοδο 2024/2025.

Σχεδόν τέσσερις μήνες και τρεις προσφορές που έγιναν και οι οποίες απορρίφθηκαν από τον Παναθηναϊκό, η Σπόρτινγκ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση.

Πέρυσι, υπήρχε το σίριαλ με τον Γιόκερες, ο οποίος τελικά υπέγραψε έναντι 20 εκατ. ευρώ από την Κόβεντρι στα μέσα Ιουλίου. Εφέτος εξελίσσεται αυτό του Έλληνα επιθετικού, το οποίο διαρκεί και θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Μπορεί και να επεκταθεί έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή, στο τέλος Αυγούστου.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα "Λιοντάρια" δεν θα... αποχωρήσουν από το προσκήνιο και θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Ακόμα και όταν φάνηκε τον Ιούνιο ότι η υπόθεση "ναυάγησε", αποδείχθηκε στην πράξη ότι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά και επανήλθαν.

Όλα αυτά επειδή ο Ρούμπεν Αμορίμ θεωρεί τον Ιωαννίδη απαραίτητο στα πλάνα του. Ο Έλληνας διεθνής είναι η πρώτη επιλογή του προπονητή της Σπόρτινγκ και όλοι γνωρίζουν ότι όταν ο Αμορίμ βάλει κάτι στο μυαλό του, είναι δύσκολο να το βγάλει, και μέχρι στιγμής με καλά αποτελέσματα, που μεταφράζονται σε τίτλους.

Ο Ιωαννίδης δεν βγαίνει από τη σκέψη του προπονητή: Κατά τον ίδιο δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να μπορεί τόσο καλά να "ταιριάξει" με τον Σουηδό σκόρερ (Γιόκερες) και να τον αντικαταστήσει όταν εκείνος δεν μπορεί να παίξει, όπως επίσης δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί τόσο καλά να "συμπληρώσει" τον πρώτο σκόρερ του 2024, όσο ο Έλληνας επιθετικός.

Γι' αυτό οι πρωταθλητές θα επιμένουν όσο περισσότερο γίνεται μέχρι να πείσουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει αδιάλλακτος. Η ελληνική ομάδα απέρριψε αρχικά τα 18 εκατομμύρια, στη συνέχεια τα 20 και μετά τα 20 συν τρία εκατ. μπόνους επίτευξης στόχων.

Παρ' όλα αυτά, η Σπόρτινγκ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, τόσο μεγάλη είναι η επιθυμία της να προσφέρει στον Αμορίμ τον παίκτη που επιθυμεί όσο κανέναν άλλο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!