Το πανηγυρικό story του Ιωαννίδη μετά την πρόκριση (pic)

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Το πανηγυρικό story του Ιωαννίδη μετά την πρόκριση (pic)

Πάνος Κορομηλάς • 10:20 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Μπορεί ο Φώτης Ιωαννίδης να μην αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού, όμως πανηγύρισε την πρόκριση της ομάδας, κάνοντας ένα story στο instagram.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του ντέρμπι αιωνίων για το Κύπελλο Ελλάδος. Μετά από έναν εξαντλητικό αγώνα, οι «πράσινοι» πήραν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην προημιτελική φάση.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, ήταν ο μεγάλος «απών» αυτής της αναμέτρησης, καθώς το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από μια θλάση στο δικέφαλο. Ως συνέπεια, δεν ήταν διαθέσιμος για τον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης». 

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πανηγύρισε έντονα την πρόκριση, στήνοντας ένα «πάρτι» στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ ο κόσμος του Παναθηναϊκού υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την αποστολή της ομάδας στον Πύργο Αθηνών.

Ο 24χρονος φορ, μπορεί να μην αγωνίστηκε, όμως γιόρτασε και αυτός με τον δικό του τρόπο, δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του μέσω ενός story στο Ιnstagram. «Ναι ρε Μάγκες» έγραφε το μήνυμα του, συνοδεύοντας το σχετικό post του Παναθηναϊκού με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ποιος θα πάρει το Κύπελλο Ελλάδας; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις

Ποιος θα πάρει το Κύπελλο Ελλάδας; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις

Παναθηναϊκός και Άρης αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι στην κρίσιμη διαδικασία των πέναλτι με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν την πρόκριση, ενώ ο ΠΑΟΚ «αγκάλιασε» την πρόκριση για την ημιτελική φάση. Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις σε ότι αφορά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε το story του Φώτη Ιωαννίδη: