A Bola: «Το σίριαλ με Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ φτάνει στο τέλος του»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

A Bola: «Το σίριαλ με Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ φτάνει στο τέλος του»

Κώστας Τόπας 10:28 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 06.08.2024

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία σχετικά με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε τη διαφορά την περσινή σεζόν, τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτήν της Εθνικής Ελλάδας.

Ο ίδιος κατέγραψε 44 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις, με το κοντέρ να γράφει 23 γκολ και 9 ασίστ. Όπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις έχουν κάνει αρκετό «θόρυβο» στην Ευρώπη, με το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα της «A Bola», αναφέρει ότι τα «λιοντάρια» έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ περιμένοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση που δεν μοιάζει να παρουσιάζει πρόοδο, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

«Φαίνεται ότι μπορεί μετά από αρκετές εβδομάδες να φτάνει στο τέλος του αυτό το σίριαλ για την Σπόρτινγκ. Είναι μια ιστορία που απασχόλησε πάρα πολύ την Σπόρτινγκ και κατά μία έννοια επηρέασε και την προετοιμασία της και τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, αυτή η προσπάθεια να αποκτήσει τον Ιωαννίδη και δεν το κατάφερε.

Είναι ένας παίκτης τον οποίο ήθελε ο Αμορίμ και αυτή τη στιγμή η Σπόρτινγκ φαίνεται να έχει καθυστερήσει, να έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις κινήσεις της Πόρτο και της Μπενφίκα, η στρατηγική της μοιάζει να είναι αργή, δεν έχει κάνει τόσες κινήσεις», αναφέρει ο ρεπόρτερ που καλύπτει τα θέματα της Σπόρτινγκ, μέσω της διαδικτυακής εκπομπής της «A Bola» και συνέχισε λέγοντας:

«Η σκέψη ήταν να αλλάξει η τακτική σε 4-4-2 και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε τον Ιωαννίδη και γι’ αυτό επέμενε τόσο. Δεν φαίνεται, ωστόσο, να το πετυχαίνει. Υπάρχει ακόμα η πρόταση της Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται να απέχει πολύ η συμφωνία και πια ο χρόνος τελειώνει, πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά πια δυσκολεύει η κατάσταση, ο Γκιόκερες μένει μόνος του»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!