Δεκτή από την ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε ο Ιωνικός: «Η ομάδα μας δικαιώθηκε»

Το σήμα της ΠΑΕ Ιωνικός

i

© Intime

Δεκτή από την ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε ο Ιωνικός: «Η ομάδα μας δικαιώθηκε»

Sportal newsroom 18:14 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 09.10.2024

Δεκτή έγινε από την ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ιωνικός, για την πρωτόδικη τιμωρία αναφορικά με την αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στην Ερμιονίδα.

Στις 8 Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένη η σέντρα στην αναμέτρηση Ερμιονίδα - Ιωνικός, για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Όμως ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πρωτόδικα τιμωρήθηκαν με «εξοντοτική» ποινή.

Όμως η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που κατέθεσαν οι Νικαιώτες και ως εκ τούτου επέστρεψε στον σύλλογο τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν. Παράλληλα, μείωσε το «βαρύ» πρόστιμου που ίσχυε σε πρώτο χρόνο (100.000 ευρώ) σε μόλις οκτώ, οι οποιοι θα δημιουργούσαν τεράστιο ζήτημα στο κλαμπ.

Τιάγκο Νους: Το «διαμάντι» του ΟΦΗ, η ρήτρα αγοράς και οι «σειρήνες» των μεγάλων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:59 - 07.10.2024

Τιάγκο Νους: Το «διαμάντι» του ΟΦΗ, η ρήτρα αγοράς και οι «σειρήνες» των μεγάλων

O Τιάγκο Νους είναι «on fire» κι οδηγεί τον ΟΦΗ σε επιτυχή αποτελέσματα. Ο Αργεντίνος φορ έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς του ΟΦΗ κι έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στους Κρητικούς. Αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ενδέχεται να απασχολήσει τις ομάδες του ανήκουν στο Big-5 της χώρας μας το προσεχές καλοκαίρι.

«-Δέχεται την έφεση της τελούσας υπό εκκαθάριση ΑΟ Ιωνικός 1965 Π.Α.Ε. που εκπροσωπείται νόμιμα, κατά της υπ. αριθμόν 508/2024 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την 508/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ. Κηρύσσει την τελούσα υπό εκκαθάριση ΠΑΕ πειθαρχικά ελεγκτέα για την παράβαση του άρθρου 44 παρ. 3 ΚΑΠ/ΕΠΟ.

Επιβάλλει στην ως άνω τελούσα υπό εκκαθάριση Π.Α.Ε. τις ποινές: α) Κατακύρωση του αγώνα που είχε οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 8-9-2024 στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2024 – 2025, υπέρ της Ερμιονίδας Α.Ε., με τέρματα 3-0 και β) Χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ», ανέφερε η ΕΠΟ στην ενημέρωσή της, σε σχέστημε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Μέσω ανακοίνωσής του, ο Ιωνικός ευχαρίστησε τον δικηγόρο Θεοχάρη Γεωργίου, για το γεγονός πως με τη δική του συμβολή δικαιώθηκε η ομάδα «Με τη υπ ‘ αριθμ. 45/2024 απόφαση της Eπιτροπής Eφέσεων η ομάδα μας δικαιώθηκε απ' τη μη κάθοδο της στο αγώνα Κυπέλλου με τη Ερμιονίδα, με συνέπεια να εξαφανιστούν οι -5 βαθμοί φέτος και -5 βαθμοί του χρόνου καθώς και το υπέρογκο πρόστιμο των 100.000€, Με τη εξέλιξη αυτή δε υποθηκεύεται το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Τέλος ένα ευχαριστώ στο άξιο επι χρόνια δικηγόρο Θεοχάρη Γρηγορίου για τη επιτυχή έκβαση της υπόθεσης», ανέφερε συγκεκριμένα το κλαμπ, στην επίσημη τοποθέτησή του.