Με πολλές απουσίες στα Γιάννενα ο Ιωνικός
i

Ιωνικός / ©Intime

Με πολλές απουσίες στα Γιάννενα ο Ιωνικός

Sportal newsroom 16:32 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 20.08.2024

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε ο Ιωνικός στα Γιάννενα για το ματς με τον τοπικό ΠΑΣ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στα Γιάννενα ο Ιωνικός. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, μετά τη σπουδαία νίκη που σημείωσε επί του Άρη, κοντράρεται με τον ΠΑΣ (11/2, 20:00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Βαλεριάνου, που είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την μία αγωνιστική της ποινής του. Απόντες θα είναι και οι Κώστας Τσιριγώτης, Ραμάν Τσίμπσαχ, Ούγκο Σόουζα και Κέιν Γούλερι λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή του Ιωνικού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αλέν, Χριστοδουλής, Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Μπουενά, Σάκιτς, Αντούνες, Μασάς, Πογοσιάν, Ιωαννίδης, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Μάνος, Καμπράλ, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Η αποστολή της ομάδας της Αθήνας βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα. Ο Ιωνικός θα κάνει εκεί την τελευταία του προπόνηση και στη συνέχεια θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.