Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Ίπσουιτς και Άστον Βίλα

Ίπσουιτς - Άστον Βίλα

i

© Imago

Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Ίπσουιτς και Άστον Βίλα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:03 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 29.09.2024

Ίπσουιτς και Άστον Βίλα μας χάρισαν ένα χορταστικό παιχνίδι, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ».

Η Ίπσουιτς υποδέχτηκε την Άστον Βίλα για την 6η αγωνιστική της Premier League και παρά το γεγονός πως πήρε το προβάδισμα με το καλημέρα, έμεινε για ακόμη ένα ματς χωρίς νίκη, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ» (2-2).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λίαμ Ντελάπ, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή κι έπειτα από ένα γύρισμα του Κλαρκ από τα αριστερά, εκτέλεσε υποδειγματικά εξ επαφής για το 1-0.

Οι οπαδοί της Σίτι καταλήγουν πως υπάρχει θεωρία συνωμοσίας στο γιατί δεν παίζει ο Φόντεν
PREMIER LEAGUE

12:38 - 29.09.2024

Οι οπαδοί της Σίτι καταλήγουν πως υπάρχει θεωρία συνωμοσίας στο γιατί δεν παίζει ο Φόντεν

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν φαίνεται πως υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό τον Φιλ Φόντεν για τη φετινή σεζόν και αυτό έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι.

Στη συνέχεια, το σύνολο του Έμερι πάτησε το πόδι στο γκάζι στοχεύοντας στην ανατροπή, με την πίεσή να αποδίδει καρπούς. Στο 15ο λεπτό ο Ρότζερς βρήκε δίχτυα για την ισοφάριση, ενώ ένα τέταρτο αργότερα ο Γουότκινς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αλλάζοντας τα δεδομένα.

Η Άστον Βίλα προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμά της, όμως βρήκε απέναντί της και πάλι τον εξαιρετικό Λίαμ Ντελάπ. Ο 21χρονος πραγματοποίησε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά και με ένα άπιαστο σουτ έγραψε το τελικό 2-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: