Νίκησε την Ίπσουιτς και μπήκε με το δεξί στην εποχή Σλοτ η Λίβερπουλ
i

©imago

Νίκησε την Ίπσουιτς και μπήκε με το δεξί στην εποχή Σλοτ η Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 16:27 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 17.08.2024

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε με το δεξί στην εποχή Σλοτ, επικρατώντας με 2-0 της Ίπσουιτς στην πρεμιέρα της στην Premier League.

Ιδανικά ξεκίνησε η εποχή Άρνε Σλοτ για τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» στο πρώτο επίσημο ματς του Ολλανδού στον πάγκο, επικράτησαν με 2-0 της Ίπσουιτς για την πρώτη αγωνιστική της Premier League. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ξεκίνησε ξανά με γκολ τη χρονιά, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Ζότα, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Άρνε Σλοτ είχαν την μπάλα περισσότερο στα πόδια τους, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία της Ίπσουιτς. Αντιθέτως, οι «Tractor Boys» είχαν τις στιγμές τους, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον. Στο 41' μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Τουανζέμπε πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» μπήκαν καλύτερα και στο 60' άνοιξαν το σκορ. O Σαλάχ μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Ζότα κι αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0 για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Πέντε λεπτά μετά η Λίβερπουλ έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Σόμποσλαϊ επιχείρησε να κάνει ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε κάπου και ο Σαλάχ το εκμεταλλεύτηκε, πλασάροντας ιδανικά για το 2-0.

Από εκεί και έπειτα οι παίκτες του Σλοτ διατηρούσαν το προβάδισμα, ενώ είχαν και τις στιγμές τους για ένα τρίτο γκολ, το οποίο δεν ήρθε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ