Σοκαριστικό ατύχημα για παίκτη της Ίπσουιτς: Παραλίγο να χάσει τον αντίχειρά του
i

©imago

Σοκαριστικό ατύχημα για παίκτη της Ίπσουιτς: Παραλίγο να χάσει τον αντίχειρά του

Δημήτρης Χούπης 21:00 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 08.10.2024

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ο δεξιός μπακ της Ίπσουιτς, Άξελ Τουανζέμπε, ο οποίος παραλίγο να χάσει τον αντίχειρά του.

Ο Άξελ Τουανζέμπε είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγο καιρό. Πιο αναλυτικά, ένα ποτήρι έσπασε στο χέρι του αμυντικού της Ίπσουιτς, το οποίο του προκάλεσε πολύ βαθύ κόψιμο στον αντίχειρα.

Μάλιστα από το κόψιμο υπήρχε περίπτωση να χάσει τον αντίχειρά του, ο οποίος τελικά σώθηκε. Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε να μεταφερθεί με μεγάλη συντομία στους γιατρούς, οι οποίοι του έκαναν επέμβαση προκειμένου να του σώσουν τον αντίχειρά του.

Το ατύχημα έγινε πριν από το τελευταίο παιχνίδι της Ίπσουιτς με τη Γουέστ Χαμ, στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 1-4 στο Λονδίνο. Ο προπονητής των «Tracktor Boys», Κιέραν ΜακΚένα τόνισε πως ο Τουανζέμπε θα μείνει εκτός για λίγο καιρό και δεν θα έχει επιστρέψει πριν τη διακοπή για τις εθνικές.

Ο 26χρονος ξεκίνησε τη σεζόν αρκετά καλά ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα όλων των αγώνων της Ίπσουιτς στην Premier League. Ωστόσο ο τραυματισμός του τον ανάγκασε να χάσει τον ρυθμό που είχε αποκτήσει, καθώς έμεινε εκτός και από τις κλήσεις στην εθνική του Κονγκό με την οποία αγωνίζεται. Με την οποία μετράει και τρεις συμμετοχές.