Ανακοίνωσε τον Μιράντα ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε τον Μιράντα ο Ηρακλής

Sportal newsroom 17:30 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 13.08.2024

Σε μία ακόμη μηταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ηρακλής, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Χοσέ Αντόνιο Μιράντα Μποάτσο.

Νέα προσθήκη για τον Ηρακλή, που ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο του στη Stoiximan Super League!

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Μιράντα Μποάτσο, με τον διεθνή εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Χοσέ Αντόνιο Μιράντα Μποάτσο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Είναι γεννημένος στη Χετάφε(22/7/1998) έχοντας καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, κι αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ηλικία 16 ετών τον απέκτησε η Χετάφε και αρχικά αγωνίστηκε στην Κ-17 και Κ-19 και στην συνέχεια στην Χετάφε Β’, με την οποία κατέγραψε 56 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Ακολούθησε η προώθηση του στην πρώτη ομάδα της Χετάφε έχοντας συνολικά 4 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Επόμενος σταθμός του για δυο χρόνια η Νίκη Βόλου με την οποία είχε σε 55 αγώνες 19 τέρματα και 9 ασίστ.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, έχοντας 43 εμφανίσεις με τρια τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Χοσέτε στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!