Απειλή για βόμβα στην εταιρεία του προέδρου του Ηρακλή

Στράτος Ευγενίου

i

Στράτος Ευγενίου/©Intime

Απειλή για βόμβα στην εταιρεία του προέδρου του Ηρακλή

Sportal newsroom 14:48 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 23.07.2024

Αγνωστος τηλεφώνησε σε τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο εργοστάσιο του Στράτου Ευγενίου.

Τεντωμένοι φαίνεται πως είναι το σκοινί στις τάξεις του Ηρακλή. Πριν από μερικές ημέρες, ο ΓΣ Ηρακλής ενημέρωσε με ανακοίνωση του πως δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Στράτο Ευγενίου και τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας σε έκτακτη γενική συνέλευση.

Ολα αυτά προκάλεσαν αναστάτωση στις τάξεις του «Γηραιού». Μάλιστα, πριν από λίγο σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ, ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση βόμβας σε εργοστάσιο στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί με ειδικούς σκύλους και εκκενώνουν τον χώρο, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επίθεση οπαδών σε παράγοντα του Ηρακλή - Κυνήγησαν το ταξί

Την Δευτέρα (22/07) παράγοντας του Ηρακλή δέχθηκε επίθεση με μπουκάλια από αγνώστους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της karfitsa.gr άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο οποίος δραστηριοποιείται με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή δέχθηκε αρχικά λεκτική επίθεση ενώ μετέπειτα του πέταξαν και πλαστικά μπουκάλια, κατά την διάρκεια που βρίσκονταν στην πλατεία Αριστοτέλους και προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε ταξί.

Παράλληλα, μόλις κατάφερε να μπει στο όχημα ο παράγοντας, οι άγνωστοι ξεκίνησαν να κυνηγούν και να χτυπούν το ταξί, μέχρι εκείνο να διαφύγει από το σημείο. Άμεσα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ενδεχομένως να προχωρήσουν σε προσαγωγές ατόμων.