Ο Ηρακλής πήρε... μπρος: Με «λυτρωτή» Κούστα επικράτησε του Διαγόρα για το 2/2 στο Καυτανζόγλειο

Ηρακλής - Διαγόρας

i

© Intime

Ο Ηρακλής πήρε... μπρος: Με «λυτρωτή» Κούστα επικράτησε του Διαγόρα για το 2/2 στο Καυτανζόγλειο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:10 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 25.10.2024

Ο Ηρακλής πήρε μία αγχωτική νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (1-0), με το κεφάλι του Κούστα να δίνει τη λύση στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ηρακλής «λύγισε» -και- τον Διαγόρα Ρόδου στην έδρα του, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, ο Γηραιός έδωσε ακόμη ένα παιχνίδι στο «σπίτι του και κλήθηκε να κάνει το καθήκον του. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ψάχνοντας το γκολ από νωρίς. Στο 18ο λεπτό η «οβίδα» του Τσιντώνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιλιγγίρη, ενώ ο γκολκίπερ του Διαγόρα είχε την απάντηση στο δυνατό σουτ του Κούστα λίγο αργότερα.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο, με τον Ηρακλή να πιέζει ασφυκτικά και να δημιουργεί ευκαιρίες, με φόντο το «χρυσό» γκολ της νίκης.

Στο 71΄ το δυνατό σουτ του Τσιριγώτη πέρασε ελάχιστα άουτ και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η... λύτρωση. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ από τα δεξιά και ο Κούστα που βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της περιοχής εκτέλεσε υποδειγματικά με το κεφάλι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Με αυτό το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους οκτώ πόντους κι ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο +3 από τον Διαγόρα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη (Στάικος): Στουρνάρας, Kαλουτσικίδης(87΄Κιβρακίδης), Αναστασίου, Διαμαντής, Παπασάββας, Χάμοντ, Μπελμόντ(87΄Πατράλης), Κούστα, Τσιριγώτης(79΄Χριστοδουλόπουλος), Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης(70΄Μιράντα)

Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Μανωλάκης(57΄Μπλανκ Καζάου), Παρασκευάς, Τσιαντούλας(74΄ Παπαδόπουλος), Γαρουφαλιάς, Μπρέγκου(84΄Λιούμης), Ολιβέρι(84΄Κοκκίνης), Μανιάς, Νικόλης