Σημαντική ενίσχυση για τον Ηρακλή - Έκλεισε τον Σεμπά ο «Γηραιός»
i

©intime

Σημαντική ενίσχυση για τον Ηρακλή - Έκλεισε τον Σεμπά ο «Γηραιός»

Sportal newsroom 21:40 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 22.08.2024

Ο Ηρακλής προχώρησε σε μια σημαντική ενίσχυση, κλείνοντας τον Σεμπά ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ο Ηρακλής έχει βάλει στόχο να πάρει την άνοδο στη Stoiximan Super League τη φετινή σεζόν, κάνοντας μερικές σημαντικές μεταγραφές.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης λοιπόν μετά τον Μπερτόγλιο και τον Διαμαντή, έκλεισε ακόμα μια μεγάλη προσθήκη, αυτή του Σεμπά. Πιο αναλυτικά, η διοίκηση του «Γηραιού» ήρθε σε επικοινωνία με τον Βραζιλιάνο και μάλιστα ήρθε σε συμφωνία μαζί του, με τον παίκτη να πλησιάζει στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο 32χρονος έχει αγωνιστεί σε άλλες δύο ελληνικές ομάδες, στον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό. Με τους «ερυθρόλευκους» ο Σεμπά έχει μετρήσει 99 συμμετοχές με έντεκα γκολ και 19 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας. Αφού έπαιξε σε Ντανγκντάι και Αλ Σαμπάμπ, πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό, με τον οποίο έπαιξε σε 23 παιχνίδια, με απολογισμό δύο γκολ και δύο ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ακόμα έχει αγωνιστεί σε Πόρτο, Κρουζέιρο και Εστορίλ, κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Ο 32χρονος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στην Ελλάδα την Παρασκευή (23/8) για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από τον Ηρακλή.