Ηρακλής: Εξόφλησε τον Μάρα και φουλάρει για την αδειοδότηση - Ποια είναι η κρίσιμη μέρα

Ηρακλής: Εξόφλησε τον Μάρα και φουλάρει για την αδειοδότηση - Ποια είναι η κρίσιμη μέρα

Sportal newsroom 19:01 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 03.07.2024

Οφειλές τέλος για τον Ηρακλή, που πλέον οδεύει ολοταχώς για την αδειοδότησή του σε δεύτερο βαθμό. Πότε εκδικάζεται η έφεση του Γηραιού.

Παρελθόν αποτελεί το χρέος του Ηρακλή προς τον Μπόγκνταν Μάρα! Την Τετάρτη (03/07) κατέπεσε η εγγυητική των «κυανόλευκων» για να αποπληρωθεί το χρέος προς τον Ρουμάνο πρώην παίκτη της ομάδας.

Ο Γηραιός μέσω κινήσεων του Γ.Σ. (που ανέλαβε όλη τη διαδικασία) και τα χρήματα του κόσμου του εξόφλησε τον Μάρα και μάλιστα έλαβε γραπτή επιβεβαίωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή μέσω του δικηγόρου του ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη απαίτηση.

Και τώρα ολοταχώς για την αδειοδότηση!

Τι γίνεται από εδώ και πέρα λοιπόν; Τα πράγματα είναι απλά. Την Παρασκευή (05/07) οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στα χέρια τους και τα πρακτικά της σημερινής διαδικασίας, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν στην έφεση που έχουν καταθέσει για τη μη αδειοδότηση της ομάδας, καθώς το πρόβλημα ήταν η υπόθεση Μάρα.

Επιτέλους, ο Ηρακλής έχει όραμα ξανά!
SUPER LEAGUE 2

13:19 - 16.06.2024

Επιτέλους, ο Ηρακλής έχει όραμα ξανά!

Μετά από πολλά δύσκολα χρόνια και ατελειώτη υπομονή, ο κόσμος του Ηρακλή μπορεί να ελπίζει σε ένα «καλύτερο αύριο» μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι του συλλόγου.

Πότε θα εκδικαστεί η έφεση, όπου θα κριθεί το ζήτημα της αδειοδότησης του Ηρακλή; Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 14:30, όπως ορίστηκε από την ΕΠΟ. Και το θετικό είναι ότι οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, αφού η απόφαση θα γίνει γνωστή άμεσα. Μπορεί και την ίδια μέρα.

Μονεμβασιώτης: «Να επιστρέψει ο Ηρακλής στην κατηγορία που ανήκει»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μονεμβασιώτης πριν λίγες ημέρες:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είναι λίγο πρόωρη, γιατί δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό σήμερα. Έπρεπε να τελειώσουν τα τυπικά που απομένουν και αμέσως μετά θα δώσω και μια συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιάσει ό,τι έχουμε κάνει για τον Ηρακλή και σε ποια κατεύθυνση θα πάμε.

Θέλω επίσης να σας πω πως από την πρώτη μέρα θα προσπαθήσουμε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Το δεύτερο πράγμα που θέλω να θυμόσαστε, είναι ότι η ομάδα του Ηρακλή έχει υποφέρει στο παρελθόν κάτι προφανώς και το γνωρίζετε. Γιατί έχουν γίνει λάθη και από εσάς.

Πρέπει λοιπόν από εδώ και στο εξής να είμαστε όλοι ενωμένοι σε όλες τις φάσεις της ομάδας και στις καλές και στις κακές. Δεν χρειάζεται να αμφισβητούμε το οτιδήποτε, να είμαστε ενωμένοι ούτως ώστε η ομάδα να παλέψει και να ξαναμπεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που χρειάζεται ο Ηρακλής είναι ενότητα και όλοι μαζί ταπεινά να παλέψουμε να κάνουμε τον Ηρακλή όσο γίνεται να πάει πιο ψηλά. Αλλά θα πρέπει να έχουμε και υπομονή και να είμαστε και λογικοί».