Η Αριστοτέλους έγινε «μπλε» από τους φίλους του Ηρακλή! (pics)
i

© Intime

Η Αριστοτέλους έγινε «μπλε» από τους φίλους του Ηρακλή! (pics)

Sportal newsroom 20:22 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 23.07.2024

Πανζουρλισμός στην Αριστοτέλους από τους φίλους του Ηρακλή, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας λόγω... της εποχής Μονεμβασιώτη στην ομάδα τους.

Η Εποχή Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή είναι γεγονός! Ο Στράτος Ευγενίου υπέγραψε το συμφωνητικό παραχώρησης των μετόχων της «κυανόλευκης» ΠΑΕ στον «Mr. Βενέτη» και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αλλάζει σελίδα. Σημαντικό ρόλο στις επαφές των δύο πλευρών, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» έπαιξε ο ΓΣ Ηρακλής, ο οποίος επιβεβαίωσε και την είδηση.

Μία είδηση που γέμισε χαμόγελα τους φίλους του «Γηραιού», οι οποίοι μαζεύτηκαν στην Αριστοτέλους για να γιορτάσουν και να εκφράσουν τη στήριξη τους στον νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο Ηλέκτρα Παλλάς.

Οι οπαδοί του «Ημίθεου» έκαναν την Αριστοτέλους μπλε, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και συνθήματα.

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες:

Μονεμβασιώτης: «Μακάρι να έχουμε κι εμείς την ίδια πορεία με τον Άρη» - Τι είπε για ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής, Παναγιώτη Μονεμβασιώτης, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τους ΠΑΟΚ και Άρη. Επίσης, ο ίδιος αναφέρθηκε και στους μεγαλομετόχους των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τα όσα έχουν καταφέρει.

«Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο παράγοντας αυτός (σ.σ. Ιβάν Σαββίδης) που είπε πως εγώ δεν υπογράφω ούτε με τη NOVA ούτε με τη COSMOTE, αν δεν υπογράψουν και οι άστεγες ομάδες. Περίμενε να λυθεί και το δικό μας θέμα όταν οι μεγάλες ομάδες έπαιρναν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει εκτόπισμα. Τον πρόεδρο του Άρη τον έχω γνωρίσει. Εκτιμώ πως ανέλαβε την ομάδα από τις χαμηλές κατηγορίες και την έχει φέρει στις πέντε κορυφαίες ομάδες και είναι απόλυτα πετυχημένος. Μακάρι να έχουμε και εμείς την ίδια πορεία με αυτόν. Θα είμαστε συνομιλητές με όλους, δε θέλω γκρίνια γιατί μιλήσαμε με ΠΑΟΚ και Άρη. Θα μιλάμε με όλους, αλλά πάντα για το συμφέρον του Ηρακλή», ανέφερε μεταξύ άλλων.