Από τη La Liga στον Ηρακλή: Αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας

O Μανόλο Σαλβαδόρ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Από τη La Liga στον Ηρακλή: Αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας

Sportal newsroom 14:11 - 18.07.2024

Τον Μανόλο Σαλβαδόρ αναμένεται να ανακοινώσει ο Ηρακλής, για τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ενός ανθρώπου με παραστάσεις στη La Liga και κατά κύριο λόγο τη Λεβάντε.

O Ηρακλής μπαίνει στην εποχή Μονεμβασιώτη και ο ισχυρός άνδρας σκοπεύει να χτίσει ένα ισχυρό ρόστερ. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, χρειάζεται και ένα καλό «κεφάλι» και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης φαίνεται να το βρήκε στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, ο Μανόλο Σαλβαδόρ έφτασε στην Ελλάδα και την Αθήνα, εκεί όπου είχε συνάντηση με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία, με τον πρώτο να πιάνει άμεσα δουλειά και να αναμένεται να είναι στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη (23.7). Εκεί θα παρουσιαστεί το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:00) από τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Ο ίδιος φέρει ένα αρκετά «βαρύ» βιογραφικό, αφού σχεδόν όλη του την καριέρα - τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τεχνικός διευθυντής - την πέρασε στη La Liga. Η θητεία του στο πόστο του στελέχους των «νυχτερίδων» ξεκίνησε το 1998 και κράτησε μέχρι το 2016, όπου και αποχώρησε.

© Imago

Έναν χρόνο αργότερα, η Γρανάδα τον απέκτησε και εκεί έμεινε εκεί για έναν χρόνο, όπου και αποτέλεσε παρελθόν. Για την ιστορία, αργότερα την ίδια σεζόν τον σύλλογο ανέλαβε ως προπονητής ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο οποίος διέπρεψε εκεί.

Ο Σαλβαδόρ επέστρεψε στη Λεβάντε τον Ιούλιο του 2019 και εκεί έμεινε μέχρι το 2021, όπου και αποτέλεσε παρελθόν. Έκτοτε, παρέμεινε δίχως ομάδα, έως τώρα.

Νέα εποχή στον Ηρακλή: Πήρε την αδειοδότηση και ξεκινά η εποχή Μονεμβασιώτη

Δικαίωση νιώθουν στο στρατόπεδο του Ηρακλή, αφού με απόφασή της η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ενέκρινε την αδειοδότηση του συλλόγου. Πλέον, το deal με τον Παναγιώτη Μονεμβσιώτη είναι έτοιμο να υλοποιηθεί και ο σύλλογος θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

«Σήμερα είναι ημέρα χαράς και δικαίωσης. Αύριο ξημερώνει μία ακόμα ημέρα δουλειάς. Συνεχίζουμε να χτίζουμε τον Ηρακλή των ονείρων μας! Τον Ηρακλή μας, που κάποιοι προσπάθησαν να διαλύσουν! Εμείς όμως δεν θα πεθάνουμε ποτέ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΓΣ! Μετά τιμής, το ΔΣ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ», ανέφερε στην ανάρτησή του ο σύλλογος.