Οριστικό: Στα χέρια του Μονεμβασιώτη ο Ηρακλής!

Παναγιώτης Μονεμβασιώτης

i

©intime

Οριστικό: Στα χέρια του Μονεμβασιώτη ο Ηρακλής!

Sportal newsroom 17:16 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 23.07.2024

Τέλος στο... θρίλερ για τον Ηρακλή, που γυρίζει σελίδα, αφού η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει νέο ιδιοκτήτη: Τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Αυτή τη φορά είναι οριστικό: Εποχή Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή! Ο Στράτος Ευγενίου υπέγραψε το συμφωνητικό παραχώρησης των μετόχων της «κυανόλευκης» ΠΑΕ στον «Mr. Βενέτη» και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αλλάζει σελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμφωνητικό το οποίο υπέγραψαν οι δύο πλευρές, προβλέπεται ρήτρα 200.000 ευρώ σε περίπτωση που η μία ή η άλλη πλευρά ακυρώσει τη συμφωνία μέχρι την επισημοποίηση της μεταβίβασης.

Σημαντικό ρόλο στις επαφές των δύο πλευρών, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» έπαιξε ο ΓΣ Ηρακλής, ο οποίος επιβεβαίωσε και την είδηση.

«Είναι πλέον επίσημο: Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ. ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης.

Επίθεση οπαδών σε παράγοντα του Ηρακλή - Κυνήγησαν το ταξί

Την Δευτέρα (22/07) παράγοντας του Ηρακλή δέχθηκε επίθεση με μπουκάλια από αγνώστους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της karfitsa.gr άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο οποίος δραστηριοποιείται με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή δέχθηκε αρχικά λεκτική επίθεση ενώ μετέπειτα του πέταξαν και πλαστικά μπουκάλια, κατά την διάρκεια που βρίσκονταν στην πλατεία Αριστοτέλους και προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε ταξί.

Παράλληλα, μόλις κατάφερε να μπει στο όχημα ο παράγοντας, οι άγνωστοι ξεκίνησαν να κυνηγούν και να χτυπούν το ταξί, μέχρι εκείνο να διαφύγει από το σημείο. Άμεσα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ενδεχομένως να προχωρήσουν σε προσαγωγές ατόμων.