Τι συμβαίνει με την αδειοδότηση του Ηρακλή: Τα δεδομένα και η... συγκρατημένη αισιοδοξία

Τι συμβαίνει με την αδειοδότηση του Ηρακλή: Τα δεδομένα και η... συγκρατημένη αισιοδοξία

Sportal newsroom 18:06 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 02.07.2024

Για ακόμη μία χρονιά το ζήτημα της αδειοδότησης αποτελεί πρόβλημα για την Ηρακλή. Υπάρχει φως στο τούνελ για τον «Γηραιό»;

Είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα «αγκάθι» για τον Ηρακλή το ζήτημα της αδειοδότησης. Έτσι και φέτος λοιπόν, ο «Γηραιός» ενώ είναι έτοιμος να μπει στην εποχή Μονεμβασιώτη και να αλλάξει επίπεδο, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με αυτή την προβληματική κατάσταση.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ εισηγήθηκε αρνητικά για την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλής, λόγω της παλιάς υπόθεσης των οφειλών προς τον Μπόγκνταν Μάρα (75.000 ευρώ). Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς έχουν και δεύτερη ευκαιρία, γι' αυτό τη Δευτέρα (01/07) κατατέθηκε η έφεση από το νομικό επιτελείο του συλλόγου κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Επιτέλους, ο Ηρακλής έχει όραμα ξανά!
SUPER LEAGUE 2

13:19 - 16.06.2024

Επιτέλους, ο Ηρακλής έχει όραμα ξανά!

Μετά από πολλά δύσκολα χρόνια και ατελειώτη υπομονή, ο κόσμος του Ηρακλή μπορεί να ελπίζει σε ένα «καλύτερο αύριο» μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι του συλλόγου.

Μάλιστα, υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Ηρακλή πως θα πάρει το «πράσινο φως», καθώς όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ομάδας υπήρχε συμφωνία να πληρωθεί ο Μάρα πριν από τον Φεβρουάριο του 2024 όπως ορίζει ο νόμος. Επίσης, αναφέρουν ότι η οικονομική εκκρεμότητα είχε συμφωνηθεί με τον δικηγόρο του Μάρα, Γιώργο Παναγόπουλο, προκειμένου να κρατηθεί από την εγγυητική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος κ. Γρηγορίου, ενώ τα χρήματα για τα παράβολα (4.600) πλήρωσε ο ερασιτέχνης Ηρακλής. Η Δευτέρα (08/07) είναι η πιο κρίσιμη μέρα για τους Θεσσαλονικείς...