Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ έμειναν εκτός κλήσεων της εθνικής Ιράν

Χατζισαφί

i

Εχσάν Χατζισαφί/©intime

Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ έμειναν εκτός κλήσεων της εθνικής Ιράν

Sportal newsroom 18:33 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 29.05.2024

Εκτός κλήσεων της εθνικής Ιράν για τα ερχόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2026 έμειναν οι Εχσάν Χατζισαφί και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η εθνική Ιράν δεν θα έχει στη διάθεση της ούτε τον Εχσάν Χατζισαφί, ούτε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, στα δύο προσεχή ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Και αυτό γιατί τόσο ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ όσο και ο επιθετικός του Άρη δεν συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις λόγω του ότι η ομάδα της Μέσης Ανατολής θέλει να ανανεώσει το δυναμικό της. Οι δύο αναμετρήσεις που θα δώσει είναι εκτός έδρας με Χονγκ Κονγκ (6 Ιουνίου) και εντός έδρας με Ουζμπεκιστάν (11 Ιουνίου).

Το θετικό είναι πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν περισσότερο και να γεμίσουν μπαταρίες με μεγαλύτερη άνεση εν όψει της έναρξης της επόμενης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συμβόλαια των Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ με την ΑΕΚ και τον Άρη αντίστοιχα φτάνουν στο τέλος τους στα τέλη του Ιουνίου, όμως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει οψιόν ανανέωσης. Και μένει να φανεί αν θα ενεργοποιηθεί...