Γιοβάνοβιτς: «Να είναι γενναίοι και πιεστικοί οι παίκτες μου» - Το πηγαδάκι με τον Χάλγκριμσον (gallery)

Γιοβάνοβιτς: «Να είναι γενναίοι και πιεστικοί οι παίκτες μου» - Το πηγαδάκι με τον Χάλγκριμσον (gallery)

Sportal newsroom 21:28 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 10.09.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στο τι θέλει να δει από την Εθνική στο ματς με την Ιρλανδία και είχε πηγαδάκι με τον αντίπαλο τεχνικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια της προθέρμανσης των Ελλήνων διεθνών για το κρίσιμο ματς με την Ιρλανδία μίλησε στη Nova.

Ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε για τις δύο αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς εναντίον της Φινλανδίας και απάντησε: «Υπάρχει κούραση, αλλά το ματς είναι σημαντικό και στο ξεκίνημα χρειάζεται η συνοχή και η ομοιογένεια. Σαφώς στην πορεία του αγώνα κι ανάλογα με την εξέλιξή του, θα γίνουν κι άλλες αλλαγές».

Σ' ερώτηση για το τι περιμένει ο Γιοβάνοβιτς από τους παίκτες του και με τι θα είναι ικανοποιημένος, ήταν ξεκάθαρος: «Ικανοποιημένος θα είμαι με τη νίκη. Περιμένω από τους παίκτες μου να είναι γενναίοι, πιεστικοί και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τη νίκη».

Ο Γιοβάνοβιτς πριν το ματς είχε τετ α τετ με τον Ιωαννίδη και άλλους παίκτες, αλλά κι ένα ολιγόλεπτο πηγαδάκι με τον τεχνικό της Ιρλανδίας Χέιμιρ Χάλγκριμσον.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, ο Βασίλης Τοροσίδης, επίσης έκανε δηλώσεις για το ματς: «Το γκρουπ είναι εξαιρετικό. Έχει ταλέντο η Εθνική, αλλά είναι και καλά παιδιά. Ήταν μεγάλη ατυχία και κρίμα που δεν πήγε η Εθνική στο Euro. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Σε λίγες ομάδες έχω δει τέτοιο κλίμα».

Όσον αφορά την επιθυμία να είναι παρούσα η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, ο Τοροσίδης είπε: «Φυσικά και το ονειρεύονται τα παιδιά. Όλοι το ονειρευόμαστε. Αλλά πρέπει ένα ένα ματς, να νικήσουμε την Ιρλανδία που είναι σκληρός αντίπαλος και να πάμε με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με την Αγγλία»

Δείτε φωτορεπορτάζ από το πηγαδάκι του Γιοβάνοβιτς με τον αντίπαλο τεχνικό και το ζέσταμα των διεθνών