O Mάκης Γκαγκάτσης συνόδευσε τον Χίγκινς στον αγωνιστικό χώρο

O Xίγκινς και ο Γκαγκάτσης

i

© Intime

O Mάκης Γκαγκάτσης συνόδευσε τον Χίγκινς στον αγωνιστικό χώρο

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 22:06 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 10.09.2024

Στο «Aviva Stadium» για το Ιρλανδία - Ελλάδα βρέθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος συνόδευσε τον πρόεδρο της πρώτης, Μάικλ Χίγκινς, στον αγωνιστικό χώρο.

Στο Δουβλίνο συνεχίστηκε το ταξίδι της Εθνικής, για τη δεύτερη αγωνιστική του UEFA Nations League. Πριν από τη σέντρα στο Ιρλανδία - Ελλάδα, λοιπόν, ο πρόεδρος της πρώτης, Μάικλ Χίγκινς εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και χαιρέτησε τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της εξόδου του στον αγωνιστικό χώρο, ο 83χρονος πολιτικός είχε τη συνοδεία του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση. Ο τελευταίος συνόδευσε την αποστολή της «γαλανόλευκης», δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στο πλευρό της Εθνικής ο Μάκης Γκαγκάτσης

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Δουβλίνο, δίνοντας τη δεύτερη της αναμέτρηση για το φετινό Nations League. Αντίπαλός της. Στο πλάι της «γαλανόλευκης» και των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας διέμεινε στο ξενοδοχείο που έμειναν και οι ποδοσφαιριστές, ενώ το πρωί ανήμερα του αγώνα είχε συνάντηση με τον προπονητή και τους παίκτες.