Πότε είναι η αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο - Η βαθμολογία του ομίλου
i

©intime

Πότε είναι η αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο - Η βαθμολογία του ομίλου

Η πρώτη «μάχη» στο Φάληρο με τη Φινλανδία ολοκληρώθηκε και τώρα η Ελλάδα στρέφει την προσοχή της στο επερχόμενο ματς με την Ιρλανδία. Η βαθμολογία του ομίλου.

Η Ελλάδα υποδέχτηκε τη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική του Nations League και είχε ένα άνετο βράδυ, αφού επικράτησε με 3-0. Ιωαννίδης με δύο τέρματα και το αυτογκόλ του Κάλμαν διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Πλέον το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στρέφει την προσοχή του στη «μάχη» κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Αυτή αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (10/09, 21:45). Η Ιρλανδία την πρώτη αγωνιστική υπενθυμίζεται ότι ηττήθηκε με 0-2 στο Δουβλίνο από την Αγγλία.

Η βαθμολογία του ομίλου:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!