Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Ιρλανδία - Ελλάδα

Ιρλανδία - Ελλάδα

i

© Intime

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Ιρλανδία - Ελλάδα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:49 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 03.09.2024

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ελλάδα στο Δουβλίνο.

Μετά την πρεμιέρα της στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Φινλανδία (7/9, 21:45), η Ελλάδα θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την Ιρλανδία (10/9, 21:45) για τη 2η αγωνιστική του Nations League. Όσον αφορά στη «μάχη» στο Δουβλίνο, η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε πως έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων του αγώνα Ιρλανδίας-Ελλάδας (10/09/2024, Aviva Stadium, Δουβλίνο, 19:45 τοπική ώρα) για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B του Nations league 2024-25. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίου, μπορούν να πατήσουν στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Πατήστε ΕΔΩ για την αγορά εισιτηρίου στον αγώνα Ιρλανδίας-Ελλάδας».

Γιοβάνοβιτς: «Μ’ εντυπωσίασε ο Ζαφείρης, ο Έλληνας έχει εγωισμό και πίστη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν την πρώτη προπόνηση της Εθνικής για τις αναμετρήσεις με Φινλανδία και Ιρλανδία, στο πλαίσιο του Nations League, αναφέρθηκε εκτός από τους Φορτούνη, Κουρμπέλη και στην πρόκληση που έχει μπροστά του, στο ταλέντο των Ελλήνων παικτών, αλλά και στον Χρήστο Ζαφείρη που επέλεξε την Ελλάδα από τη Νορβηγία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Οι σκέψεις μου είναι αισιόδοξες, είναι μία καινούργια πρόκληση και για εμένα.

Η Εθνική δεν κατάφερε να προκριθεί στο Euro, παρά το γεγονός ότι ήταν κοντά. Άξιζε να πάει στο Ευρωπαϊκό βάσει της εικόνας της στα παιχνίδια πριν από αυτό.

Η πρώτη ομιλία του Γιοβάνοβιτς στους διεθνείς: «Είμαι κι εγώ Έλληνας, σας πιστεύω πολύ, δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τους υπόλοιπους»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:44 - 02.09.2024

Η πρώτη ομιλία του Γιοβάνοβιτς στους διεθνείς: «Είμαι κι εγώ Έλληνας, σας πιστεύω πολύ, δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τους υπόλοιπους»

Στην πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «επένδυσε» στην τόνωση του ηθικού τους εν όψει των αγώνων με την Φινλανδία και την Ιρλανδία για το Nations League, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ίδιο του τον εαυτό: «Είμαι κι εγώ Έλληνας! Σας πιστεύω».

Είναι κρίμα για τα παιδιά, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Τώρα και για τους ίδιους θα είναι πρόκληση για το Παγκόσμιο. Πέρασαν αρκετά χρόνια που δεν εκπροσωπείται το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους.

Στο ποδόσφαιρο, η ζωή στις ομάδες και η ύπαρξή τους, εκφράζει ένα κομμάτι της κοινωνίας.

Η Εθνική ομάδα εκφράζει όλους τους Έλληνες. Η δουλειά η δική μου είναι, αν μπορέσω να εκμεταλλευτώ το κομμάτι που χαρακτηρίζει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, να έχουμε μία εικόνα ομάδας που θα μας εκφράζει όλους.

Θέλω να βοηθήσω πραγματικά, για να έχουμε αποτέλεσμα, ώστε αυτά τα παιδιά, είτε παίζουν εδώ, είτε στο εξωτερικό, να ολοκληρώσουν τον εαυτό τους με την παρουσία τους σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Έτσι, κερδίζει ο παίκτης την εκτίμηση όλων των φιλάθλων. Ο Έλληνας αγαπάει το ποδόσφαιρο, μείναμε πίσω όσον αφορά τις μεγάλες διοργανώσεις, ελπίζω να καταφέρουμε να επιστρέψουμε.

Ήξερα τον Ζαφείρη ως παίκτη. Με εντυπωσίασε η διάθεση του να παίξει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαδικασία. Έγινε αυτό που ήθελε ο ίδιος. Χαίρομαι που ένας παίκτης 21 ετών ήθελε να παίξει μόνο στην εθνική Ελλάδας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!