Νορβηγικός σύλλογος έκανε πρόταση στον iShowSpeed

Νορβηγικός σύλλογος έκανε πρόταση στον iShowSpeed

Sportal newsroom 09:18 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 18.07.2024

Συμβόλαιο από την Βίκινγκ Στάβαντζερ δέχθηκε ο δημοφιλής streamer, iShowSpeed, κατά την επίσκεψή του στη Νορβηγία.

Το μεταγραφικό παζάρι έχει ανοίξει και οι ομάδες ποδοσφαίρου ψάχνουν τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Βέβαια μπορεί και να μην είναι απαραίτητα ποδοσφαιριστές, αν κρίνουμε από το παράδειγμα της Βίκινγκ Στάβαντζερ.

Η ομάδα της πρώτης κατηγορίας του νορβηγικού ποδοσφαίρου πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο στον δημοφιλή streamer, iShowSpeed, με μία προϋπόθεση. Να νικήσει τον πιο γρήγορο παίκτη του συλλόγου σε αγώνα σπρίντ. Ο influencer, λοιπόν, όχι απλά αποδέχθηκε την πρόκληση αλλά τελικά βγήκε και νικητής από τη μονομαχία, ζητώντας να πάρει το συμβόλαιο από το κλαμπ.

Ο προπονητής, τότε, τον ρώτησε αν μπορεί να το κάνει ακόμα μία φορά και ο iShowSpeed «πάγωσε», με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να ξεσπάσουν σε γέλια. Παρά το γεγονός πως όλο αυτό έγινε για σκοπούς διασκέδασης, αρκετοί στο Twitter έσπευσαν να ζητήσουν από τη διοίκηση να του προσφέρει κανονικό συμβόλαιο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αναγνωρισιμότητα του Αμερικάνου, η οποία και θα έκανε το κλαμπ πασίγνωστο.

Η τραυματική εμπειρία του iShowSpeed στη Νορβηγία

Mπορεί η εμπειρία του iShowSpeed με τη Βίκινγκ Στάβαντζερς να ήταν μία πολύ όμορφη, όμως αυτό δεν ισχύει και για την υπόλοιπη παρουσία του στη Νορβηγία. Ο ίδιος έκανε βόλτες στην πόλη του Όσλο μεταδίδοντάς το σε live streaming. Ενώ βρισκόταν σε ένα μαγαζί με σουβενίρ, ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες άνθρωποι. Το κατάστημα αναγκάστηκε να κλείσει τις πόρτες, όμως το πλήθος ήταν έτοιμο να σπάσει την τζαμαρία του καταστήματος.

Αναγκαστικά ο iShowSpeed μεταφέρθηκε στον πάνω όροφο και εκεί ζήτησε από τους συνεργάτες του να καλέσουν την αστυνομία, προκειμένου να τον βοηθήσει να απεγκλωβιστεί. Παράλληλα ο ίδιος έκανε σόου και μέσα από αυτό τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να κληθούν και οι διασώστες. Αυτοί με νύχια και με δόντια τον έβγαλα από το κτήριο, όπου εκεί το πλήθος που βρισκόταν συγκεντρωμένο του επιτέθηκε με άγριο τρόπο.

«Αδερφέ, δεν πρόκειται να ξαναέρθω σε αυτή τη χώρα, το ορκίζομαι στο Θεό. Το υπόσχομαι στο Θεό ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ σε αυτή τη γ@@@ένη χώρα. Αλήθεια, αδερφέ. Αγαπώ όλους τους Νορβηγούς οπαδούς μου, αλλά δεν ακούνε. Δεν νομίζω ότι έχω πάει ποτέ σε χώρα που δεν ακούνε καθόλου.

Την καταλαβαίνω, την ενέργεια, την καταλαβαίνω. Αλλά είναι σαν να μην έχετε καμία αίσθηση του κινδύνου, του σεβασμού, αδερφέ. Κάποιος με τράβηξε από τα μαλλιά και ένας τυχαίος τύπος έκανε μια κίνηση του WWE και πήδηξε πάνω μου. Όχι, αδερφέ. Νορβηγία λυπάμαι, δεν νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω ποτέ εδώ», είπε ο ίδιος μετά από τη συγκεκριμένη εμπειρία.