Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Ίσκο: « Έπαθα επιληπτικό επεισόδιο το 2022, πρέπει να παίρνω ένα χάπι κάθε βράδυ για τέσσερα χρόνια»

Ο Ίσκο με την Μπέτις

i

©imago

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Ίσκο: « Έπαθα επιληπτικό επεισόδιο το 2022, πρέπει να παίρνω ένα χάπι κάθε βράδυ για τέσσερα χρόνια»

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:21 - 17.10.2024

Ο Ίσκο προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη για μία επιληπτική κρίση το 2022,την οποία μέχρι τώρα δεν είχε κάνει γνωστή, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες.

Ο Ίσκο, ο οποίος αγωνίζεται για την Μπέτις από το καλοκαίρι του 2023, αυτό το διάστημα αναρρώνει από έναν τραυματισμό, ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίσει να συμμετέχει σε κάποιες εκδηλώσεις του συλλόγου. Μιλώντας στο κανάλι της ομάδας του, στο πρόγραμμα που ονομάζεται «Health and Betis», ο Ισπανός διηγήθηκε ένα επιληπτικό επεισόδιο το οποίο συνέβη το 2022.

«Έτυχε να κοιμάμαι, νομίζω ότι ήταν το 2022. Δεν είχα ποτέ επεισόδια ούτε ως παιδί ούτε όταν ήμουν λίγο μεγαλύτερος, αλλά ήταν αρκετά δυνατό επεισόδιο. Νοσηλεύτηκα σε ένα νοσοκομείο για περίπου τέσσερις ημέρες ενώ έκαναν εξετάσεις . Δυσκολεύτηκα να θυμηθώ κάποια πράγματα που μου συνέβησαν εκείνη την ημέρα και μετά υπάρχουν στιγμές στο νοσοκομείο που ούτε εγώ θυμάμαι», ανέφερε αρχικά.

Ο Ίσκο συνέχισε αποκαλύπτοντας πως από εκείνη την ημέρα δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, καθώς λαμβάνει θεραπεία για την καταπολέμηση της επιληψίας, παίρνοντας ένα χάπι κάθε βράδυ για τέσσερα χρόνια.

«Είμαι ακόμα εδώ, παίρνω ένα χάπι το βράδυ για τέσσερα χρόνια και ευτυχώς δεν έχω άλλα επεισόδια. Δεν το είχα πει ποτέ δημόσια. Οι άνθρωποι που έχουν αυτά τα επεισόδια θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι κάτι φυσιολογικό, ότι μπορεί να θεραπευτεί και να αντιμετωπιστεί», συμπλήρωσε.