Απίθανη φάση: Ο Ίνγκασον έκανε πέναλτι, αλλά το γκολ του Τσαλχάνογλου από την άσπρη βούλα ακυρώθηκε για διπλή επαφή! (vid)

Απίθανη φάση: Ο Ίνγκασον έκανε πέναλτι, αλλά το γκολ του Τσαλχάνογλου από την άσπρη βούλα ακυρώθηκε για διπλή επαφή! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 23:10 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 14.10.2024

Απίθανη φάση στην αναμέτρηση Ισλανδία - Τουρκία με πρωταγωνιστές τον στόπερ του Παναθηναϊκού Σβέριρ Ίνγκασον και τον Τσαλχάνογλου!

Απίθανη φάση στην αναμέτρηση Ισλανδία - Τουρκία για τον τέταρτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας του Nations League.

Με το σκορ στο 1-0 για τους Σκανδιναβούς, η Τουρκία κέρδισε πέναλτι. Στην παράβαση υπέπεσε ο στόπερ του Παναθηναϊκού Σβέριρ Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έκανε τάκλιν σε σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι του, ενώ είχε κατεύθυνση στα δίχτυα.

Στην άσπρη βούλα πήγε ο Τσαλχάνογλου, ευστόχησε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε κι έτσι δεν έγινε το 1-1! Ο λόγος; Ο άσος της Ίντερ εκτέλεσε με το δεξί, αλλά γλίστρησε, η μπάλα βρήκε και στο αριστερό του πόδι κι έτσι θεωρήθηκε διπλή επαφή κι αντικανονικό χτύπημα και το γκολ δεν μέτρησε με τη σύμφωνη γνώμη και του διαιτητή στο VAR.

Δείτε την άτυχη στιγμή του Τσαλχάνογλου.

Η Τουρκία, πάντως, δεν πτοήθηκε. Στο 63' ο Καχβετσί ισοφάρισε με τρομερό σουτ και στο 67' έγινε το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι, ο Τσαλχάνογλου πήγε πάλι στην εκτέλεση κι αυτή τη φορά ευστόχησε κανονικά κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

To 1-1

Το 1-2