Σταματάνε την απεργία οι παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας

Σταματάνε την απεργία οι παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας

Sportal newsroom 13:10 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Μετά από συνάντηση εφτά ωρών με την Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου οι παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας φαίνεται ότι θα σταματήσουν την απεργία και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Οι παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας όπως όλα δείχνουν θα σταματήσουν την απεργία, μετά το φιλί του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες,  στην Τζένι Ερμόοσο κατά τη διάρκεια της απονομής του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτριες βρέθηκαν με ανθρώπους της ομοσπονδίας προκειμένου να λυθούν τα προβλήματά τους. 

Μετά από εφτά ώρες κουβέντας αποφασίστηκε να σταματήσουν την απεργία και να επιστρέψουν στα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία την Παρασκευή (22/9) και την Τρίτη (26/9) θα παίξει απέναντι στην Ελβετία για το Nations League

Ο επικεφαλής της αθλητικής υπηρεσίας της Ισπανίας Βίκτορ Φράνκος ανέφερε ότι αυτή η απόφαση είναι ότι η εθνική ομάδα της χώρας θα συνεχίζει να παίζει, μετά από μία φιλική συνάντηση που έγινε μεταξύ αυτού, ανθρώπων της ομοσπονδίας και των παικτριών. 

«Είναι καλά νέα πως μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα θα συνεχίζει να παίζει στα επόμενα δύο παιχνίδια με βεβαιότητα. Θα δημιουργηθεί μια κοινή επιτροπή μεταξύ της Ομοσπονδίας, του Υπουργείου και των παικτών για την παρακολούθηση των συμφωνιών, οι οποίες θα υπογραφούν αύριο (21/9). 

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της La Liga: Μεγαλύτερο θέμα από την 11η Σεπτεμβρίου το φιλί του Ρουμπιάλες
LA LIGA

23:53 - 11.09.2023

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της La Liga: Μεγαλύτερο θέμα από την 11η Σεπτεμβρίου το φιλί του Ρουμπιάλες

Ο Χαβιέ Τέμπας έκανε μια αδιανόητη δήλωση υποστηρίζοντας πως το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο είναι μεγαλύτερο ζήτημα από την 11η Σεπτεμβρίου, κάνοντας αυτό το σχόλιο μάλιστα στην επέτειο των 22 χρόνων από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Οι παίκτριες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ανάγκη να γίνουν προφανείς αλλαγές στην Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία είναι αναγκασμένη να κάνει αυτές τις αλλαγές άμεσα», ανέφερε και τόνισε στη συνέχεια ότι οι παίκτριες δεν θα τιμωρηθούν για αυτήν την απόφαση. 

«Οι παίκτριες θα μπορούσαν να τιμωρηθούν από την εθνική ομάδα για το γεγονός ότι δεν θα επέστρεφαν στα καθήκοντά τους», σχολίασε.