Πόλεμος στο Ισραήλ: Αγνοείται ο πατέρας προπονητή της Μακάμπι Χάιφα

Ζιλ Οφέκ

i

©Maccabi Haifa FC

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αγνοείται ο πατέρας προπονητή της Μακάμπι Χάιφα

Κώστας Τσιακλής • 11:50 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 14.08.2024

Ο πατέρας του team manager της Μακάμπι Χάιφα, Ζιλ Οφέκ, αγνοείται μετά την επίθεση των ενόπλων της Χαμάς στην περιοχή όπου διαμένει.

Ο πλανήτης παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις που τρέχουν στο Ισραήλ μετά την εισβολή των ενόπλων της Χαμάς. Οι βομβαρδισμοί και οι συγκρούσεις συνεχίζονται και η κατάσταση στη χώρα ολοένα και ξεφεύγει.

Από όλο αυτό δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος και ο χώρος του αθλητισμού. Οι εγχώριες διοργανώσεις έχουν σταματήσει προσωρινά όμως αυτό που εμπνέει ανησυχία είναι η υγεία των αθλητών (όπως και όλου του πληθυσμού). Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας του team manager και πρώην τερματοφύλακα της Μακάμπι Χάιφα, Ζιλ Οφέκ, βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση αφού οι τρομοκράτες επιτέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (07/10) στην Κφαρ Άζα όπου διαμένει. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς κρύβονται και μέσα σε σπίτια. Η επικοινωνία με τον Μπέντσι Οφέκ έχει χαθεί και οι στρατιωτικές δυνάμεις των Ισραηλινών δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τον σύλλογο, ο οποίος ελπίζει ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις θα φτάσουν γρήγορα στο σημείο και θα σώσουν τον πατέρα του Ζιλ Οφέκ. «Η οικογένεια της Μακάμπι Χάιφα προσεύχεται για την ασφάλεια του Μπέντσι και ελπίζει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας θα φτάσουν στο σημείο και θα του σώσουν τη ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.