Χαμός στο Ισραήλ: Διεκόπη ο αγώνας Χάποελ Μπερ Σεβά - Μπνέι Σαχνίν για επεισόδια των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο

Χαμός στο Ισραήλ: Διεκόπη ο αγώνας Χάποελ Μπερ Σεβά - Μπνέι Σαχνίν για επεισόδια των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο

Sportal newsroom 20:38 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 01.09.2024

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Ισραήλ.

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Ισραήλ σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Η αναμέτρηση Χάποελ Μπερ Σεβά – Μπνέι Σαχνίν για το Toto Turner, διεκόπη εξαιτίας των επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί, που είναι Αραβοϊσραηλινοί στην πλειονότητά τους, γύρισαν την πλάτη στον εθνικό ύμνο.

Η κατάσταση στη χώρα είναι τεταμένη εδώ κι έναν χρόνο και ειδικότερα αυτές τις μέρες, με τον εντοπισμό νεκρών ομήρων της Χαμάς σε σήραγγα στη Γάζα.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναταραχή σε όλα τα επίπεδα. Πριν τη σέντρα για το Toto Turner μεταξύ της Χάποελ Μπερ Σεβά και της Μπνέι Σαχνίν έγινε χαμος.

Επεισόδια και διακοπή για 28' στο Ολύμπια Λιουμπλιάνα - Ριέκα (vid)
CONFERENCE LEAGUE

21:42 - 29.08.2024

Επεισόδια και διακοπή για 28' στο Ολύμπια Λιουμπλιάνα - Ριέκα (vid)

Ο κακός χαμός έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με τη Ριέκα, αφού οι οπαδοί των Κροατών ήρθαν σε σύγκρουση με την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για 28'.

Οι οπαδοί της Σαχνίν γύρισαν την πλάτη στον εθνικό ύμνο, κάτι που προκάλεσε οργή στους οπαδούς της Μπερ Σεβά, οι οποίοι εισέβαλαν στο χορτάρι για να τρέξουν στην άλλη πλευρά προς τους οπαδούς της Σαχνίν.

Μπήκαν και οπαδοί της φιλοξενούμενης και υπήρξε συμπλοκή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι παίκτες της Σαχνίν οδηγήθηκαν αμέσως στα αποδυτήρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!