Συγκλονιστικό βίντεο: Όταν ο Ιωνάς που σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ, πανηγύριζε το αήττητο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Συγκλονιστικό βίντεο: Όταν ο Ιωνάς που σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ, πανηγύριζε το αήττητο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:59 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 07.10.2024

Εικόνες από τους πανηγυρισμούς του Ιωνά Καρούση στο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ.

Η οικογένεια του Ιωνά Καρούση έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με στιγμές του παιδιού της.

Ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης, κάτοικος της Ιερουσαλήμ, ήταν ο Έλληνας που έχασε τη ζωή του μετά από τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ.

Πρόκειται για τον γιο του γνωστού γιατρού Δημήτρη Καρούση, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε μεταναστεύσει στο Ισραήλ το 1988.

Στην εκπομπή «Live News», λοιπόν, δημοσιεύτηκαν διάφορα videos από την ζωή του Θεσσαλονικιού, όπως η αγάπη του για τη μουσική και το πιάνο, αλλά και οι πανηγυρισμοί, όταν ο αγαπημένος του ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα Ελλάδος το 2019, έπειτα από 34 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ιωνάς είχε βγει στους δρόμους ημίγυμνος να πανηγυρίσει. Ήταν φοιτητής αρχιτεκτονικής κι όπως αναφέραμε, γιος του γνωστού νευροχειρουργού Δημήτρη Καρούση, διευθυντή του Κέντρου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας του τμήματος Νευρολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Hadassah και της γιατρού Ουρανίας Βούρκα.

Η οικογένειά του έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ήταν φίλος του ΠΑΟΚ και διατηρούσε στενούς δεσμούς με την Ελλάδα την οποία επισκεπτόταν συχνά. Οι γονείς του άτυχου νέου μετακόμισαν στο Ισραήλ το 1988.

Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, είχε ανεβάσει δημοσίευση στα social media για τον οπαδό της ομάδας και ανέφερε: «Η καρδιά μας πονάει για κάθε νέο που χάνεται άδικα, από τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα. Ιωνά, θα μας λείψεις στο γήπεδο, μα πάνω απ´ όλα θα λείψεις από την οικογένειά σου. Καλό ταξίδι φίλε…».

Δείτε το video με τον πανηγυρισμό του Ιωνά στο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ το 2019.