Ιταλοί οπαδοί πυροβόλησαν αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή επειδή η ομάδα τους έχασε την άνοδο στη Serie B

Το αυτοκίνητο του Νταβίντε ντι Πασκουάλε

i

PrtScr

Ιταλοί οπαδοί πυροβόλησαν αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή επειδή η ομάδα τους έχασε την άνοδο στη Serie B

Κώστας Τόπας 11:30 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 14.08.2024

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην Ιταλία, καθώς οπαδοί άνοιξαν πυρ στο αυτοκίνητο Νταβίντε ντι Πασκουάλε, αρχηγού της Φότζια, επειδή δεν κατάφερε εκείνος και οι συμπαίκτες του να ανεβάσουν την ομάδα στη Serie B.

Το αυτοκίνητο του Ιταλού παίκτη, Νταβίντε ντι Πασκουάλε, αρχηγού της Φότζια, έβαλαν στο στόχαστρο οπαδοί οι οποίοι πυροβόλησαν την πόρτα αλλά κα το τζάμι του οδηγού, με αποτέλεσμα το όχημα να καταστραφεί τελείως. Ολα αυτά, αφού η ιταλική ομάδα έχασε το παιχνίδι για την άνοδο στη Serie B κόντρα στη Λέκκο.

Η ήττα με 3-1 της Φότζια πιστοποίησε την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου για τη Λέκκο, μια ομάδα της Λομβαρδίας που επιστρέφει στη Serie B μετά από 50 χρόνια απουσίας. Το δυσάρεστο αυτό αποτέλεσμα για την Φότζια προκάλεσε οργή στους οπαδούς της, οι οποίοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του αρχηγού του συλλόγου με εκφοβιστικό τρόπο.

Το τζιπ του Ντι Πασκουάλε ήταν σταθμευμένο στο στάδιο Pino Zaccheria στη Φότζια, ενώ ο καθοριστικός αγώνας για τα Play Off ανόδου διεξαγόταν στο Λέκκο (βόρεια). Ετσι, οι οπαδοί της Φότζια βρήκαν την ευκαιρία για να ανοίξουν πυρ στο αυτοκίνητο του Ιταλού ποδοσφαιριστή της Φότζια.

Το Τμήμα Γενικών Ερευνών και Ειδικών Επιχειρήσεων (DIGOS) διερευνά τα γεγονότα, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ τη Δευτέρα (19/06).