Ιταλιάνο: «Όταν νικάς την Άστον Βίλα δύο φορές πρέπει να είσαι καλός»

Βιτσέντζο Ιταλιάνο

i

PrtScr

Ιταλιάνο: «Όταν νικάς την Άστον Βίλα δύο φορές πρέπει να είσαι καλός»

Δημήτρης Χούπης 17:34 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 29.05.2024

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο στο κανάλι της UEFA, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι για να έχει νικήσει δύο φορές την Άστον Βίλα πρέπει να είναι καλός.

Φιορεντίνα και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του Conference League την ερχόμενη Τετάρτη (29/5) στην OPAP Arena.

Ενόψει του αγώνα ο τεχνικός των «βιόλα», Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε στο κανάλι της UEFA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την περσινή πορεία μέχρι τον τελικό, αλλά και τη φετινή. «Θυμάμαι αρκετές λεπτομέρειες του αγώνα. Ήμασταν σε κάποια φάση 1-1 με τον Μαντραγκόρα. Δυστυχώς αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, θα γίνει το ίδιο και στον φετινό τελικό.

Τελικός Conference League: Ολόκληρο το υγειονομικό σχέδιο - Ο ρόλος τριών νοσοκομείων και το ΕΚΑΒ
CONFERENCE LEAGUE

08:54 - 27.05.2024

Τελικός Conference League: Ολόκληρο το υγειονομικό σχέδιο - Ο ρόλος τριών νοσοκομείων και το ΕΚΑΒ

Το υγειονομικό πλάνο ενόψει του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα και οι συνεχείς συσκέψεις μεταξύ της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) του ΕΚΑΒ - ΚΕΠΥ και των Διοικητών Νοσοκομείων.

Τη φετινή σεζόν τι κάναμε; Για μένα ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, όπως ήταν και πέρσι. Το να επαναλαμβάνεις αυτό που κάνεις δεν είναι εύκολο, το να κερδίζεις ένα τρόπαιο θα ήταν υπέροχο, μια ικανοποίηση, την οποία την αξίζουμε για ένα μέρος που δεν έχει κερδίσει κάτι εδώ και καιρό και είναι ένα γκρουπ που είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ», είπε στην αρχή.

Αναφορικά για τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μπορώ να πω ότι όταν κερδίζεις δύο φορές την Άστον Βίλα στον ημιτελικό, πρέπει να είσαι πολύ καλός. Γι' αυτούς θα είναι ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι. Δεν είναι το γήπεδό τους, αλλά παίζουν στην πόλη τους. Πιστεύω θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Τέλος υποστήριξε: «Πάντα προσπαθούμε να προσθέσουμε κάτι νέο στην αρχή της σεζόν. Είχαμε ήδη ξεκινήσει να αλλάζουμε τη θέση και τη λειτουργία των χαφ στο τέλος της περασμένης χρονιάς, μετά προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε την αλλαγή και στην άμυνα. Γι' αυτό ένας αμυντικός όπως ο Μαρτίνεζ Κουάρτα σκοράρει τόσο πολύ. Είμαστε χαρούμενοι με αυτόν».