Ιταλιάνο: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, αυτό μας τρομάζει κόντρα στον Ολυμπιακό»

Βιτσέντζο Ιταλιάνο

i

©Intime

Ιταλιάνο: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, αυτό μας τρομάζει κόντρα στον Ολυμπιακό»

Κώστας Τόπας 08:10 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 29.05.2024

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο κλήθηκε να μιλήσει για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ιταλό προπονητή να επισημαίνει τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00) Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα κοντραριστούν στην «OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League, με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ενόψει της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης, κλήθηκε να μιλήσει ο τεχνικός των «βιόλα», Βιτσέντζο Ιταλιάνο, ο οποίος αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στα πέναλτι που προπονήθηκε η ομάδα του αλλά και στο μέλλον του.

Ρέτσος στο Sportal: «Αυτό το σύνθημα θα είναι το πιο ωραίο στο γήπεδο!»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

22:55 - 28.05.2024

Ρέτσος στο Sportal: «Αυτό το σύνθημα θα είναι το πιο ωραίο στο γήπεδο!»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στο Sportal για το μεγάλο παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φιορεντίνα, με τον ίδιο να τονίζει πως θα ήθελε ένα γήπεδο γεμάτο με φιλάθλους της ομάδας του, στον τελικό του Europa Conference League.

«Με τον ερχομό του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό βρήκαν την κατάλληλη θέση. Κέρδισαν μεγάλους αντιπάλους και είναι μια οργανωμένη ομάδα, που πιέζει, παίζει με άμεσο τρόπο, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που μας τρομάζει περισσότερο είναι ο ενθουσιασμός που έχουν οι αντίπαλοι μας, αλλά όταν έχουμε την μπάλα θέλουμε να κάνουμε ζημιά», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Φιορεντίνα.

Στη συνέχεια ο Ιταλιάνο τόνισε πως η ομάδα του δούλεψε και πάνω στα πέναλτι σε περίπτωση που η αναμέτρηση οδηγηθεί στη «ρώσικη ρουλέτα»: «Τους δοκιμάσαμε ναι, γιατί θα μπορούσε να είναι μια πιθανότητα. Έχουμε πολλούς παίκτες που ξέρουν πώς να εκτελέσουν πέναλτι. Περάσαμε δύο γύρους του Κυπέλλου Ιταλίας στα πέναλτι, παρόλο που χάσαμε κάποιους στο πρωτάθλημα, κάτι που επηρέασε την κατάταξή μας».

Με ένα όνειρο τρελό: Ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό!
CONFERENCE LEAGUE

08:00 - 29.05.2024

Με ένα όνειρο τρελό: Ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην «ΑΕΚ Αrena» το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) και θέλει στην παρθενική του εμφάνιση τόσο στην διοργάνωση όσο και σε ευρωπαϊκό τελικό να κατακτήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οσον αφορά το μέλλον του, όπου δημοσιεύματα αναφέρουν πως βρίσκεται στη λίστα της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ιταλιάνο τόνισε: «Το τηλέφωνό μου είναι απενεργοποιημένο ή αθόρυβο , προς το παρόν δεν θέλω να ακούσω τίποτα. Δεν θέλουμε να αποσπάσουμε την προσοχή μας και να σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο μπορεί να συμβεί, ας σκεφτούμε αυτό το ματς και μετά θα το αξιολογήσουμε».