Στο Περιστέρι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

©intime

Στο Περιστέρι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Δημήτρης Χούπης • 20:51 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 01.09.2024

Ο προπονητής της Εθνικής βρίσκεται στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο γήπεδο υπάρχει αρκετός κόσμος της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ βρίσκονται και πολλοί φίλοι του Δικεφάλου για να δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στις κερκίδες του γηπέδου είναι και ο προπονητής της Εθνικής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μετά από την παρουσία του στην OPAP Arena και το Γ. Καραϊσκάκης την περασμένη εβδομάδα, τώρα έδωσε το παρών και στο Περιστέρι για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος έχει κάνει εδώ και αρκετές μέρες γνωστές τις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Εθνικής με τη Φινλανδία (7/9) και Ιρλανδία (10/9) για το Nations League. Η «γαλανόλευκη» είναι πάνοπλη ενόψει των δύο αναμετρήσεων, με τον Χρήστο Ζαφείρη μάλιστα να είναι στη διάθεση του Σέρβου προπονητή.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας, Ζαφείρης.