Το τρόπαιο πηγαίνει στον Ιβάν Σαββίδη! (pic)

Νίκος και Γιώργος Σαββίδης

i

© PAOK FC

Το τρόπαιο πηγαίνει στον Ιβάν Σαββίδη! (pic)

Μάνος Τσαλγατίδης 14:39 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 29.05.2024

Το βαρύτιμο τρόπαιο θα φτάσει σύντομα στα χέρια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα τέλεια στο φινάλε της σεζόν και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24!

Μετά την γκέλα στη Λαμία, η ομάδα του Λουτσέσκου γύρισε... το κουμπί και πανηγύρισε τέσσερις νίκες στα τελευταία ισάριθμα ντέρμπι. Η τελευταία μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να σηκώσει το τρόπαιο στον ουρανό της Τούμπας έπειτα από μία πενταετία.

Οι Baladeros αποθεώνουν τον ΠΑΟΚ που... έψησε το ψάρι στα χείλη των αντιπάλων του
SPORTAL ORIGINALS

14:24 - 20.05.2024

Οι Baladeros αποθεώνουν τον ΠΑΟΚ που... έψησε το ψάρι στα χείλη των αντιπάλων του

Ο ΠΑΟΚ «έψησε» τους αντιπάλους του στο τέλος της μακράς διαδικασίας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Επικράτησε 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Οι Baladeros κάνουν τον απολογισμό των Big 5 λίγες ώρες μετά το φινάλε της Stoiximan Super League.

Ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την πανάξια κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος της ιστορίας του, με του Γιώργο και Νίκο Σαββίδη να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να πανηγυρίσουν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Λίγο πριν ο Νίκος Σαββίδης αναχωρήσει για το Λονδίνο, πήρε για τελευταία φορά αγκαλιά το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας, έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό του, Γιώργο.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στα social media, αποκαλύπτοντας ότι η κούπα θα ταξιδέψει για να βρεθεί και στα χέρια του ηγέτη της οικογένεια του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη.

«Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη!».

Γκαγκάτσης: «Αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη, στον Ράζβαν Λουτσέσκου, στους παίκτες και στον κόσμο»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Μάκης Γκαγκάτσης εμφανίστηκε περιχαρής, όπως ήταν λογικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το τρόπαιο είναι αφιερωμένο σε Ιβάν, Ραζβάν, παίκτες και κόσμο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένας μαραθώνιος έφτασε στο τέλος του, ο ΠΑΟΚ αναδεικνύεται πρωταθλητής με 80 βαθμούς, θεωρώ ότι ήταν το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα, αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη, στον Ραζβάν Λουτσέσκου, στους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που πραγματικά πίστεψε σε αυτό το πρωτάθλημα.

Αν η λέξη άγχος είχε μια φωτογραφία στο λεξικό θα ήταν το σημερινό Άρης-ΠΑΟΚ, η πόλη γιορτάζει και τώρα πρέπει να χτίσουμε σε ακόμη πιο γερά θεμέλια τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος, είναι μια τεράστια επιτυχία, που δύσκολα θα επιτευχθεί ξανά, κερδίζοντας κατά σειρά την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Σίγουρο το πιστέψαμε στο 2-1 με την ΑΕΚ. Το κίνητρο των παικτών ήταν τεράστιο και έγραψαν ιστορία και οι αντίπαλοι είχαν κίνητρο, να στερήσουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο ήταν ένα πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και ήταν αήττητο. Αυτό το πρωτάθλημα ήταν κάτι συγκλονιστικό αφού ξεκινήσαμε ως αουτσάιντερ».