Σαββίδης: «Μαγικός τίτλος αλλά δε ζούμε στο παρελθόν» - Τι ειπώθηκε με Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Ιβάν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©PAOK FC

Σαββίδης: «Μαγικός τίτλος αλλά δε ζούμε στο παρελθόν» - Τι ειπώθηκε με Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Μάνος Τσαλγατίδης 11:08 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 12.09.2024

Ολα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, τους στόχους του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν αλλά και για τον Ντέγιαν Λόβρεν.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του ντέρμπι για τη φετινή σεζόν, καθώς την Κυριακή (15/09, 20:30) φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Λίγες ώρες πριν την εν λόγω αναμέτρηση, Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε μεγάλη σύσκεψη σχετικά με ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ και συνομίλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, του οποίου του είπε χαρακτηριστικά:

Ντέγιαν Λόβρεν: Ο αμυντικός που έφυγε από τη Βοσνία για να σωθεί από τον πόλεμο και να γίνει... δίδυμο με τον Φαν Ντάικ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:45 - 12.09.2024

Ντέγιαν Λόβρεν: Ο αμυντικός που έφυγε από τη Βοσνία για να σωθεί από τον πόλεμο και να γίνει... δίδυμο με τον Φαν Ντάικ

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αναμένεται να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος παίρνει ένα στόπερ με γεμάτη καριέρα στην Αγγλία για τη Λίβερπουλ, αλλά και με μεγάλες επιτυχίες με την εθνική Κροατίας.

«Παρότι πέρασε λίγος καιρός θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι από μόνη της σημαντική, αλλά το σημαντικότερο είναι οτι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας. Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι τα δυνατά μας σημεία και που υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι ανίκητο. Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό: το δέσιμο!

Ήταν μαγικός τίτλος αλλά δε μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας. Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Επειτα, Σαββίδης και Λουτσέσκου συνομίλησαν για τις μεταγραφές και την αναβάθμιση που έγινε με πολύ κόπο σε όλες τις θέσεις και με το ερωτηματικό του αν πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να προχωρήσουν σε μια τελευταία μεταγραφή στα στόπερ.

Η περίπτωση Σολέ εγκαταλείφθηκε από νωρίς λόγω και της απροθυμίας του παίκτη να έρθει Ελλάδα, αλλά και το βεβαρυμένο ιατρικό του ιστορικό (η Σάλτσμπουργκ μας έδινε ελεύθερο έναν παίκτη αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε ήδη κοπεί στα ιατρικά από άλλες ομάδες.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε ξεχωρίσει την περίπτωση Λόβρεν με μόνο ερωτηματικό την απραξία του τελευταίου εξαμήνου σε σχέση με την ηλικία του. Επειτα από επικοινωνία του ΠΑΟΚ τον ίδιο τον παίκτη, ο Λόβρεν ήταν εντυπωσιακά θετικός να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και απόλυτος για την ετοιμότητά του. Οι λόγοι της απραξίας του δεν ήταν αγωνιστικοί, δεν είχε τραυματισμούς και δεν φάνηκε με έλλειψη κινήτρου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!