Ιβάν Σαββίδης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Ιβαν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ιβάν Σαββίδης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:42 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 08.06.2024

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε ονειρικά και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Λίγες εβδομάδες μετά το διπλό-τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που έκρινε τα πάντα, οι φίλοι του Δικεφάλου διοργάνωσαν μία μεγάλη γιορτή, η οποία είχε «εκλεκτούς» καλεσμένους.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, κλήθηκε να μιλήσει στους οπαδούς διαδικτυακά και μεταξύ άλλων έθεσε τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε και εμείς πετύχαμε. Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στην βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες».

Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε θέσει ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση- παραμονή του Σουαλιό Μεϊτέ, και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα για να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον το «μπαλάκι» περνά στις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με τον παίκτη, οι δύο πλευρές δεν είναι μακριά, και το πιθανότερο είναι σύντομα να υπάρχουν οριστικές, κι ευχάριστες, εξελίξεις.

Άλλωστε ο Γάλλος μέσος έχει εκφράσει τη επιθυμία του να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, και φαίνεται πως αυτό θα συμβεί, με το «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου να ικανοποιείται!

Άξιο αναφοράς είναι πως ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση μεσοεπιθετικού και το θέμα μετά τη διαφαινόμενη πώληση του Γιάννη Κωνσταντέλια το θέμα είναι πολύ κοντά στο να κλείσει θετικά για τον Δικέφαλο, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν λοκάρει στον στόχο και οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης, πως ο Δικέφαλος τα έχει βρει και με τους Σβαμπ, Κεντζιόρα και με τον πρώτο απομένουν μόνο οι υπογραφές, ενώ για τον δεύτερο πρέπει να ρυθμιστούν απλά κάποιες λεπτομέρειες.

Αναφορικά με την υπόθεση Μπρεϊθγουέιτ, ο Δανός φορ της Εσπανιόλ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.