«Καθάρισε» τον Ηρακλή με τρομερό Μπιλάλ ο Παναθηναϊκός Β' (2-3)
i

Μπιλάλ/ⒸIntime

«Καθάρισε» τον Ηρακλή με τρομερό Μπιλάλ ο Παναθηναϊκός Β' (2-3)

Sportal newsroom 17:14 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 20.08.2024

Ο Παναθηναϊκός Β' έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ηρακλή, επικρατώντας με 3-2 σκορ σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μπιλάλ με δύο γκολ.

Εντάσεις, αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις, ανατροπές, κοντράστ συναισθημάτων. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β' με τον Ηρακλή είχε τα πάντα. Και είχε και νικητή, αφού οι «πράσινοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη (2-3), φεύγοντας με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη.

Ο «Γηραιός» μπορεί να πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 13' χάρη σε γκολ του Ματίας Τόμας, όμως η χαρά του δεν κράτησε για πολύ αφού πριν την ανάπαυλα, το «τριφύλλι» έφτασε στην ολική ανατροπή. Αρχικά στο 34' ήρθε η ισοφάριση από τον Μπιλάλ, ενώ στο 43' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο άναψαν τα αίματα και αφορμή ήταν το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι σε... βουτιά του Γιουμπιτάνα. Κάπως έτσι προέκυψαν οι έντονες διαμαρτυρίες στον πάγκο του Παναθηναϊκού Β' με αποτέλεσμα να αντικρίσει κίτρινη κάρτα ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου, Γιάννης Καλιτζάκης.

Ο Μελούνοβιτς έκανε το 2-2 με εύστοχη εκτέλεση, όμως οι «πράσινοι» βρήκαν και τρίτο γκολ, με τον Σαρδέλη να «χτυπάει» στο 90+1' και να διαμορφώνει το τελικό 3-2 για το «τριφύλλι».

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ (46′ Κωστούλας), Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τομάς και Τότσκα (46′ Μανουσάκης).

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Έμπο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (75′ Καραμπάς), Ρόμπι, Τερεζίου (75′ Κρυπαράκος) και Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης).