Θλίψη στην Καβάλα: Σκοτώθηκε 19χρονος ποδοσφαιριστής!
i

© Intime

Θλίψη στην Καβάλα: Σκοτώθηκε 19χρονος ποδοσφαιριστής!

Sportal newsroom 19:01 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 14.08.2024

Θρήνος επικρατεί στην Καβάλα, καθώς ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ενέα Τόπι, που αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της τοπικής ομάδας, σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Στη θλίψη βυθίστηκε η Καβάλα, καθώς την Τρίτη (6/6) ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της τοπικής ομάδας σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ο νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε μαζί με ακόμα ένα άτομο σφηνώθηκε στις ρόδες ενός μεγάλου φορτηγού αυτοκίνητου, τύπου πρέσας απορριμμάτων, του δήμου Καβάλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο άτυχος παίκτης φαίνεται να έχασε τον έλεγχο και να βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του απορριματοφόρου, που κατευθυνόταν προς τον ΧΥΤΑ του δήμου Καβάλας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο συνεπιβάτης του δίκυκλου τραυματίστηκε ελαφρά από τη σφοδρή σύγκρουση και  διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Η ανακοίνωση της Καβάλας:

«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε για το ατύχημα του δικού μας μικρού ήρωα Ενέα Τόπι. Ενός εκ των αθλητών που πάλεψαν την περασμένη χρονιά για την αγαπημένη μας ομάδα, διδάσκοντας τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ανιδιοτελής αγάπη για την πόλη και τον Α.Ο.Καβάλα.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλό κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του που τον αποχαιρετά τόσο αναπάντεχα και πρόωρα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Καλό ταξίδι Ενέα, καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!».

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε για το ατύχημα του δικού μας μικρού ήρωα Ενέα Τόπι. Ενός εκ των αθλητών που πάλεψαν...

Δημοσιεύτηκε από Kavala FC στις Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023
Tags: