Κάιλ Γουόκερ: Ο Άγγλος «Ράμπο» που θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Εμπαπέ (vid)
i

Γουόκερ-Εμπαπέ/©Twitter

Κάιλ Γουόκερ: Ο Άγγλος «Ράμπο» που θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Εμπαπέ (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:50 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 20.08.2024

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε για την επικείμενη μονομαχία με τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ο Κάιλ Γουόκερ έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον Κιλιάν Εμπαπέ στο UEFA Champions League. Στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, είναι ο παίκτης των «λιονταριών», που θα κληθεί να μπλοκάρει τον πιο επικίνδυνο παίκτη των «τρικολόρ» στον αυριανό προημιτελικό (21:00). 

Ο σκληροτράχηλος δεξιός μπακ δήλωσε αρχικά: «Αυτή δεν είναι μάχη της Αγγλίας κόντρα στον Εμπαπέ. Είναι το παιχνίδι Αγγλία-Γαλλία. Δεν είναι ούτε ένας αγώνας τένις μεταξύ του Εμπαπέ και εμένα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στη Γαλλία, εκτός από αυτόν, που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι πιο εύκολο να πεις ότι θα τον σταματήσω από το να το γίνει αλλά δεν υποτιμώ τον εαυτό μου. Είμαι πολύ προσεκτικός και του δείξω το σεβασμό που του αξίζει. Αλλά όχι πολύ σεβασμό. Δεν θα του στρώσω κόκκινο χαλί».

Ο Εμπαπέ επαίνεσε τον Γουόκερ σε δηλώσεις του και ο Άγγλος διεθνής πρόσθεσε: «Το εκτιμώ. Είναι ωραίο να το ακούω από έναν καλό παίκτη που έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον μου. Δεν τον υποτιμώ. Ωστόσο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε τι χρειάζεται μια ομάδα για να κερδίσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Μια ατομική στιγμή μπορεί να τον καθορίσει. Όμως από όσα είδαμε μέχρι τώρα εδώ (στο Κατάρ) μπορεί να ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Οπότε όλα μπορούν να συμβούν».

Ο Στέρλινγκ επιστρέφει στο Κατάρ και τρέχει να προλάβει τον προημιτελικό με τη Γαλλία
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:18 - 08.12.2022

Ο Στέρλινγκ επιστρέφει στο Κατάρ και τρέχει να προλάβει τον προημιτελικό με τη Γαλλία

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα επιστρέψει στο Κατάρ από την Αγγλία έπειτα από την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του και θα επιδιώξει να δώσει το «παρών» στον προημιτελικό κόντρα στη Γαλλία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικά στο παιχνίδι: «Το Αγγλία-Γαλλία ήταν πάντα ένα μεγάλο παιχνίδι, μια μεγάλη μάχη. Παρακολουθούσα τα παλαιότερα παιχνίδια στην τηλεόραση. Είμαι περήφανος που μπορώ να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μια μεγάλη μονομαχία και θα είναι δύσκολη. Γίνεται πολύς λόγος για το τι πρέπει να κάνουμε, αλλά σίγουρα πρέπει και αυτοί (Γάλλοι) να ανησυχούν για εμάς. Όχι μόνο να συμβαίνει το αντίθετο».