Τι καιρό θα έχει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

To βροχερό ΟΑΚΑ

i

© Intime

Τι καιρό θα έχει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:39 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 05.10.2024

Η «Κασσάνδρα» έκανε την εμφάνισή της στη χώρα, με τις καταιγίδες να πλήττουν αρκετά σημεία στην Ελλάδα το Σάββατο (5/10). Μία μέρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα την επηρεάσει.

Από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (5/10), η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» έκανε την εμφάνισή της στη χώρα, με βροχές και σε αρκετά μέρη καταιγίδες. Στην Αττική τα φαινόμενα δεν είναι τόσο έντονα, εν αντιθέσει με τη δυτική Ελλάδα, όπου σε αρκετά μέρη σημειώθηκαν πλημμύρες.

Μία μέρα αργότερα, είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο λόγος για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ. Για καλή τύχη των δύο ομάδων, όπως αναφέρει και η ΕΜΥ, την Κυριακή (6/10) και την ώρα του αγώνα (20:30) στο Μαρούσι ο καιρός θα είναι καλός, με αραιή συννεφιά αλλά και μία μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!»: Δωρεάν πρόσκληση με την Τσέλσι στους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:53 - 04.10.2024

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!»: Δωρεάν πρόσκληση με την Τσέλσι στους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απηύθυνε ο Παναθηναϊκός, προσφέροντας δωρεάν πρόσκληση για τον αγώνα με την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, στους κατόχους εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Προειδοποίηση της ΕΜΥ για ακραία καιρικά φαινόμενα

Βέβαια, την Παρασκευή (4/10) Σάββατο (5/10), τα πράγματα ήταν λίγο αντίθετα. Η «Κασσάνδρα» έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε αρκετά σημεία της Δυτικής Ελλάδας. Στο Στράτο Αγρινίου και Ρίβιο αλλά και σε άλλα άλλα σημεία σε Ξηρόμερο (Βασιλόπουλο, Παπαδάτου, Βλυζιανά, Δεργοβίτσα) και Βάλτο (Μπαμπαλιό, Μαλεσιάδα, Αμοργιανοί, Πετρώνα, Βαρετάδα), οι κάτοικοι αντιμετώπισαν αρκετά ζητήματα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει μέσω δελτίου της για τα καιρικά φαινόμενα. Αναλυτικά, όπως ανέφερε η ΕΜΥ στην ενημέρωσή της: «Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται: α) Μέχρι το απόγευμα κατά τόπους στη δυτική Στερεά (ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία), τη δυτική Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά τμήματα) και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου. β) Μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και την ανατολική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στη Θράκη».