Buzzer beater με Μπαράλες και κορυφή για την Καλαμάτα στη Super League 2

Buzzer beater με Μπαράλες και κορυφή για την Καλαμάτα στη Super League 2

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:41 - 30.09.2024

Χάρη σε ένα γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τον Παναργειακό, η Καλαμάτα επικράτησε με 2-1 και πάτησε κορυφή στη Super League 2.

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, η Καλαμάτα βρήκε τον τρόπο να πανηγυρίσει κόντρα στον Παναργειακό. Χάρη στο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες στις καθυστερήσεις, το κλαμπ της Μεσσηνίας επικράτησε στο ματς της 2ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στην 1η θέση της Super League 2.

H γηπεδούχος ήταν εκείνη που προηγήθηκε με πέναλτι του Αλγκαρανάζ στο 10ο λεπτό, ενώ αργότερα έχασε μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0. Μία από αυτές ήταν και το πέναλτι που εκτέλεσε ο σκόρερ της αλλά μπλόκαρε ο Καραργύρης, ενώ ακολούθησε το 1-1 για τον Παναργειακό με κεφαλιά του Κωστίκα στο 16'.

Ακολούθησε το δοκάρι του Ριένστρα που ήταν μία ακόμα μεγάλη στιγμή για την Καλαμάτα. Αντίθετα, ο Παναργειακός στο 74' έμεινε με 10, μετά την αποβολή του Τσιράκη. Τελικά ο Μπαράλες.... ντύθηκε λυτρωτής με γκολ στο 95' κάνοντας ένα ωραία σουτ για το 2-1.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (78′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο (82′ Μπαράλες), Μουστακόπουλος, Αναστασόπουλος (46′ Ριένστρα), Ντιγκινί (61′ Φρίμπονγκ), Μορέιρα (61′ Παυλίδης), Μόρσεϊ και Αλγκαρανάζ.

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Σάαντο (44′ λ.τ Κάμκα), Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (80′ Κουγιάμπα), Τσιράκης, Πρίκας (55′ Καρέλης), Παναγιώτου, Κωστίκα (55′ Καρντόσα), Αλιατίδης και Χατζηδημητρίου (80′ Μιλτιάδης).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Β' ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: