Το δράμα του Κάλβιν Φίλιπς με τον πατέρα του στη φυλακή: «Έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα» (vid)

Κάλβιν Φίλιπς

i

PrtScr

Το δράμα του Κάλβιν Φίλιπς με τον πατέρα του στη φυλακή: «Έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα» (vid)

Κώστας Τόπας 12:09 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 14.08.2024

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κάλβιν Φίλιπς μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του αλλά και για το γεγονός ότι έχει καιρό να τον δει μιας και βρίσκεται στη φυλακή.

Η πορεία του Κάλβιν Φίλιπς δεν ήταν εύκολη. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε σε συνέντευξή του στην Daily Mail για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Ο πατέρας του είναι στη φυλακή. Ο Μαρκ Φίλιπς εκτίει ποινή 12 ετών για διακίνηση ναρκωτικών. Δεν έχει βγει ακόμα και ο 27χρονος Άγγλος των Πολιτών δεν είναι μαζί του εδώ και καιρό.

«Νομίζω ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα. Ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ μακριά του. Φαινόταν λίγο γέρος και πολλά άλλα, αλλά ήταν σαν την τελευταία φορά που τον είδα. Γελάσαμε, μιλήσαμε για ποδόσφαιρο και είπαμε πόσο περήφανος ήταν», είπε στη Daily Mail ο Φίλιπς για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Αφού τον επισκέφτηκα, του είπα να φροντίσει να με πάρει τηλέφωνο. Δεν με πήρε από τότε. Θα ήθελα να βγει έξω και να είναι σε ένα ασφαλές σπίτι και να έρθει να τον δω. Θα πρέπει απλώς να περιμένω», συνέχισε.

Ο Φίλιπς θέλει ο πατέρας του να συνέλθει όταν βγει από τη φυλακή. Και θα είναι εκεί για να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει με οτιδήποτε. «Μπορεί να μου ζητήσει οτιδήποτε. Ενα αυτοκίνητο, ένα σπίτι, οτιδήποτε. Μου έχει πει ότι το μόνο που θέλει είναι να μπορεί να ταξιδέψει στον κόσμο και να με βλέπει να παίζω ποδόσφαιρο. Προφανώς, μπορώ να τον βοηθήσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο 27χρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Κάλβιν Φίλιπς δήλωσε ότι η κριτική από τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν ο Καλανός είπε ότι ήταν «υπέρβαρος» ήταν «λίγο δύσκολο να το δεχτεί».

«Για μένα δεν ήμουν υπέρβαρος, αλλά προφανώς ο προπονητής το έβλεπε διαφορετικά. Το αποδέχτηκα και προσπάθησα να μπω στην καλύτερη δυνατή φόρμα», είχε σχολιάσει.